Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Muscle Groups
Quadriceps Adductors Hips/Abductors Abdominals Chest Arms Deltoids Biceps Shoulders Forearm Surae/Calves Hamstring Glutes/Buttocks Lower Back Latissimus Dorsi Upper Back Triceps Trapezius
Упражнения с Експандери
Много от вас  при почивка или екскурзия няма къде да тренират. Други нямат условия в домашни условия да разположат уреди. Или пък нямат средства да ги закупят. Но не могат и  да посещават поради дадена причина фитнес зала. За всички тези, желаещи да тренират, но ограничени от някое условие. Публикуваме серия упражнения с Експандери. Убедени сме че не могат да заместят фитнес залата, но пък са удачна алтернатива.

Експандери са универсален фитнес уред, които е непрекъснато с вас. Чрез системата Експандери сте способни да тренираме навсякъде и по всяко време.
Това е така наречения мултифункционален FITNESS уред. Дали искаме да отслабнем или да натрупаме мускулна маса, дали искаме да възстановим дадена травма или чисто и просто да придобием тонус благодарение на системата Експандери това е напълно постижимо. Експандерите на практика заместват всички уреди от фитнес залата при положение че те липсват. Единственото условие за този тренажор е намирането на място където да може се тренира.
 
Как се използват Експандерите?
В зависимост от това каква цел имаме в тренировката избираме нужното съпротивление с което да работим.
Ако нашата цел е да горим мазнини и отслабваме то тогава съпротивлението трябва да е ниско за да можем да изпълним 20-25 повторения в серия без особени усилия. Ако искаме да трупаме мускулна маса то тогава съпротивлението трябва да е такова, че в рамките на 8-12 повторения усилието което прилагаме да е адекватно за тези повторения. Промяната на съпротивлението се извършва  просто като се закачва или премахва една пружина.


1. Overhead Extension - трицепс
2. Triceps Extension - трицепс
3. Lateral Pull Down - гръб
4. Overhead Pull-Down - гръб
5. Squat Press - крака
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.15303182601929 Seconds