Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Explode Amino Liquid 500мл
Explode Amino Liquid 500мл
27.00 BGL
Купи

Ecdy-Steel
Ecdy-Steel
36.00 BGL
Купи

L-carnitine capsules
L-carnitine capsules
28.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Ecdy-Steel
Ecdy-Steel
36.00 BGL
Купи
Тениска Ironfuckers
Тениска Ironfuckers
25.00 BGL
Купи
Ironfuckers тениска
Ironfuckers тениска
25.00 BGL
Купи
Болденон - част ІІ
Странични ефекти. По принцип при болденона те са по-меки. Свойството му да задържа вода е малко по-високо от това на декадураболича (приблизително 20 %), но доста по-малко, отколкото при силни стероиди като тестостерона (затова обикновено кръвното не се качва). Въпреки че има вероятност да се сблъскате със странични ефекти на базата на естрогена - напр. гинекомастия, при умерени дози тя не е често срещана. На теория е възможна, но обикновено се появява при много чувствителни атлети или рисково високи дози.
За да няма такива проблеми, за препоръчване е с болденона да върви нолвадекс и/ или провирон. Иначе и при него има конкретни странични ефекти - мазна кожа, акне, засилена агресивност и оплешивяване, въпреки че те обикновено се свързват с по-високи дози. За жени болденонът е доста удобен (ако, разбира се, дамите намират за удобна инжекция със стероид за коне!), тъй като при малки дози вирилизиращи симптоми при него не се забелязват, При по-големи обаче към вече споменатите се добавят засилено либидо и растеж на косми по лицето и краката.
 
 

Комбинация с други препарати.
Болденонът е много гъвкав препарат и в зависимост от търсения ефект може да се комбинира с много други медикаменти. За маса например удачна е комбинацията му с анадрол 50 (оксиметолон) или инжекционен тестостерон („Suslanon 250"). В резултат ще качите размер и сила без страничните ефекти, присъщи при прием на по-големи дози андрогени поотделно. Във фаза за релеф ще направите отлична мускулна плътност, комбинирайки болденона с провирон, халотестин или винстрол (комбинацията с всички тях обаче не струва нищо без засилен прием на калории и протеин!). Ефикасен е и при фаза за релеф, комбиниран с примоболан, а съчетанието му с тестостерон качва силата. Въпреки че е сравнително мек, болденонът все пак има потискащ ефект върху производството на собствен тестостерон. Затова в края на всеки цикъл за избягване на резкия спад е удачна комбинацията му с HCG (човешки хорионичеч гонадотропин или прегнил) и хломид или нолвадекс, особено при дългосрочен прием. Въпреки това само заради сравнително малкото натрупване на естроген трябва да оставите болденона само за подготовка в основен период.
Заради високата си мастна разтворимост дълтоверижните естери-фицирани инжекционни стероиди се отлагат в мастната тъкан за продължителен период от време. Въпреки че това значително забавя отделянето на стероида в кръвообращението, остатъчни количества от него остават в тялото дълго време след инжекцията. Тъй като във фаза за релеф целта ви е да мобилизирате масната тъкан за изгаряне, в краина сметка може да се получи положителен допинг тест дори и при отдавна спрян прием. Затова болденонът не е стероидът мечта, особено ако ще давате допинг тест, а по свойството си  да отделя откриваеми метаболити в урината той се „родее“ с дека-дуреболина. Така често срещаната „стероидна треска“, характерна за ветеринарните стероиди, при болденона е рядка, особено при прием на болденон „Squibb”, който е високо стерилен (версията на „Squibb” обаче е най-често фалшифицираната, кото в нея обикновено има малко дека-дураболин). Ако обаче треската се появи и не изчезне до седмица, дозата за кратко трябва да намали или спре.
Всичко дотук звучи чудесно – ако оставим настрана факта, че болденонът е сред най-фалшифицираните стероиди. Някои са добри, други – много лоши и мръсни. При всички случаи обаче трябва богато на белтачини и калории хранене – е, тогава защо не опитате първо само с него и с правилни тренировки, а стероидите да оставите на профисионалистите?

Болденон - част І
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.13523602485657 Seconds