Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
BCAA Amino capsules
BCAA Amino capsules
23.00 BGL
Купи

NOS
NOS
35.00 BGL
Купи

Amino Caps
Amino Caps
45.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Creatine Ethyl Ester Malate
Creatine Ethyl Ester Malate
25.00 BGL
Купи
Хеликс Флекси
Хеликс Флекси
18.70 BGL
Купи
Explode Mass Gainer 1 kg
Explode Mass Gainer 1 kg
28.00 BGL
Купи
Болденон
Болденон е популярен не само сред ветеринарните среди, но и сред болшинството от културистите, благодарение на неговата уникална ефективност. Той притежава такива характеристики, които не притежава нито една субстанция. Неговото използване е така разнообразно, че не може да не сме впечатлени. Болденоен е истински анаболик в съчетание със слаби андрогенни и естрогенни ефекти. По структура той не се отличава от тестостерона. Главната особеност е двойна връзка в 1-ва и 4-та позиция. Особеностите в неговата формулата точно в андрогенните компоненти,  той не се отнася към 5-алфа съкратените форми както повечето стероиди. Болденонът притежава своя собствена формула (Дехидро-болденон), приблизително 7 пъти по-силен анаболик от тестостерона. От тука се налага извода, че голяма част от анаболния ефект на Болденона се основава на това, че хормона осъществява самостоятелна връзка с андрогенните рецептори. Може би това е и причината той успешно да се прилага и във ветеринарната медицина независимо, че животните имат различен метаболизъм. Както повечето стероиди той увеличава мускулната маса чрез създаване на положителен азотен баланс, увеличаване на белтъчния синтез и значително увеличаване на апетита. Неговата анаболна активност продължава и след приключването на курса. Макар че Болденон притежава естрогенна активност, тя е толкова слаба, че по-скоро има положителен отколкото отрицателен характер. При дозировки от 300-400 мг. на седмица ароматизацията е толкова незначителна, че явление като гинекомастия и отлагане на мазнини са изключени. Трябва да се знае, че минималната ароматизация и естрогена влияят на анаболната активност. Те създават предпоставка за отлагане на глюкозата  и стимулират секрецията на растежен хормон, ето защо силни андрогенни хормони като Анадрол и Тестостерон имащи високи нива на ароматизация могат да доведат до сериозен прираст на мускулна маса.
От тази гледна точка Болденон е най-стероид, благодарение на неговата умерена естрогенна активност. Болденон е един от най- предпочитаните стероиди, защото довежда до повишени нива на Еритропротеин, хормон известен като ЕРО стимулиращ продукцията на еритроцити (червени кръвни телца).  А както знаем ролята на еритроцитите а да пренасят кислород до всички тъкани и клетки на организма. Кислородът от своя страна има голямо значение за повишаването на спортните постижения. Комбинацията на Болденон с други неароматизиращи препарати като Винстрол или Примаболан спомага за запазване на чистата мускулна маса и венозност. Единствено ще ви се наложи да се справите с вашия повишен апетит. Поради тази причина, когато използвате високи дозировки на Болденон е удачно да го съчетавате с такива стероиди (работещи за маса) като Анадрол и Тестостерон за да получите потресаващи резултати. Дори при дълготрайна употреба за мъжете не съществуват реални противопоказания.

Комбиниране и дозировки:
Дозировка от 300-400 мг. е напълно достатъчна и нетоксична за черния дроб при продължителен курс. Проявления на андрогенните му свойства при дозировка по-висока от 200 мг. облекчава използването, тоест имате възможност да правите една инжекция седмично. Благодарение на високата концентрация, в която се прилага препарата и сумарния ефект вие бързо достигате необходимите нива. В първите 2 седмици може да поставяте 600 до 800 мг. на седмица, а след това да слезете на нормалните 300-400 мг. на седмица в продължение на 8-10 седмици. Болденон е най-често използвания стероид при курсове за чиста маса. За тази цел го комбинират с Тренболон, Станозол и Тестостерон пропионат. Аз не съм голям любител на тестостерона макар, че много използват Пропионата с успех. Станозол на практика е незаменим за увеличаване на мускулния обем и сила, в същото време както Болденон повишава венозността без риск от ароматизация. 50мг. Станозолол комбиниран с 300-400 мг. Болденон на седмица ви позволява да постигнете  високи резултати, като в същото време запазите повишената венозност и релеф. Тренболон може да бъде достойно попълнение към Болденон, за тези които търсят умерени резултати в повишаването на мускулна маса, но за сметка на това искат максимално качество на натрпаната мускулатура. Употребата на Парболан (примерно 75 гр.) през ден заедно с Болденон ви позволява да покачите масата без да изгубите форма и релеф. В крайна сметка изборът е ваш. Вдъхновява ни възможността за употреба на Болденон заедно с Тестостерон енантат или ципионат. В тази комбинация Болденон измества Нандролон, защото няма неговия досаден повишаващ прогестерона ефект. А както си спомняте значително увеличава и апетита. 300-400 мг. Болденон + 500 мг Сустанон или 500 мг. Тестостерон енантат могат да създадат невъобразима комбинация. Даже за тези които предпочитат Дека добавянето на не големи дози Болденон може значително да увеличи вашият апетит. И Болденон е силен колкото Дека-Дураболин, но не влияе толкова на жлезите с вътрешна секреция. Появяването на Болденона измести Нандролона и Метенолона ( Примаболан)  на заден план, независимо от сходното действие. Цялата прелест на Болденона е в това, че той се явява прекрасна алтернатива на Нандролона с неговата висока анаболна активност, а така също алтернатива на Метенолона с неговия слаб ароматизиращ ефект. Или както е модерно напоследък в рекламите “Плащате 1 - получавате 2”.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.18013119697571 Seconds