Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Боралин Slim
Боралин Slim
29.70 BGL
Купи

NOS
NOS
35.00 BGL
Купи

Creatine Monohydrate Pure 500gr
Creatine Monohydrate Pure 500gr
26.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Arginine Matrix
Arginine Matrix
23.00 BGL
Купи
Фитили
Фитили
10.00 BGL
Купи
Explode Мъжки потник
Explode Мъжки потник
15.00 BGL
Купи
Болденон
Болденонът - често срещан и под името equipose (популярното търговско наименование на ветеринарния инжекционен стероид болденон ундецикленат) е дериват на тестостерона със силни анаболни и умерено андрогенни свойства. За първи път е патентован от CIBA през 1949г. Американската му версия equipose се използва най-често за коне, колумбийската „Ganabol", обикновено в шишенца от по 50мл. - за говеда и едър рогат добитък, а немската „Venobol" - за кучета. Също така често срещани са и мексиканските му версии „Equigan" и „Maxigan", напоследък много популярни са новият болденон 200 на „Тtokkyo" и версията на „Squibb", Ho преди да продължа ще ви напомня, че болденонът всъщност е създаден за 550-килограмови състезателни коне.


Действие.
Наличието на естера ундецикленат (само с още един въглероден атом повече от деканоата) рязко удължава активността на препарата и затова инжекциите му може да са през интервал 3-4 седмици. Болденонът има свойството и да увеличава производството на червени кръвни телца, въпреки че напоследък се смята, че това е присъщо на всички анаболно/ андрогенни стероиди. За мнозина той е по-силен и леко по-андрогенен от дека дураболина и може да го замени в повечето цикли без промяна на крайния резултат, още повече че е и по-евтин. Болденонът не е препарат за бързо качване на маса, обратно - той дава бавен, но постоянен растеж на сила и маса. Най-големите му плюсове са при дълги - обикновено повече от 8-10 седмици, цикли. Тъй като не задържа много вода, повечето от каченото при цикъл с болденон се запазва. Интересното при него е, че той и класическият препарат за маса „Dianabol" - в българския вариант бионабол, са структурно почти идентични: бионаболът е 17-алфа алкилиран, а болденонът е 17-бета естер (ундецикленат). Ако изключим това, молекулите им са едни и същи, въпреки че действат доста различно върху тялото.
Първото, което ще забележите след приема на болденон, е новият вид на кръвоносните съдове. След тренировка помпането като че ли е много по-силно. Всъщност става въпрос за еритропоезис - засилено производство на червени кръвни телца, пренасящи огромна част хранителни вещества и кислород до всяка клетка на тялото. Усещането е като че ли в тялото ви са прелели 6 литра нова кръв. Второто и третото нещо за отбелязване са мощното му липотропно (топящо мазнините) свойство, съчетано със силната му способност да задържа азот. Заради последното рязко се засилва синтезът на протеин  в мускулните клетки и тялото придобива мускулест и плътен, но същевременно релефен вид. Четвъртото нещо, което бие на очи, е увеличеният апетит – повечето кръвни телца улесняват преноса на хранителни съставки, увеличаваики усвояването им и тъй като то е толкова ефикасно, непрекъснато сте гладни.
Дозировка. Въпреки че остава активен за доста по дълго време, болденонът се инжектира поне веднъж седмично. Стандартна дозровка за мъже е 200-400мг (4-8мл. При варият от 50мг.) седмично ( според други 150-300), като местата за инжектиране редовно е сменят за избягване на възпаления и инфекция. Трябва да знаете, че ако инжекцията е с прекалено голямо количество на масна основа се инжектира на едно място, може да възникне абцес, налагащ хирургическа интервенция.  За избягване на тези проблеми обикновено всяка инжекция е че повече от 3мл., a мястото за инжектиране се използва отново не по-рано от седмица (за препоръчване през седмица). Това в случая значи инжекции не само в седалището, но и във външната част на бедрата.

Болденон - част ІІ
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.27167296409607 Seconds