Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Explode Mass Gainer 1 kg
Explode Mass Gainer 1 kg
28.00 BGL
Купи

Sinephrine
Sinephrine
34.00 BGL
Купи

6 Pro
6 Pro
112.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Потник Explode
Потник Explode
10.00 BGL
6.00 BGL
Спестявате: 4.00 BGL
Купи
Тениска Explode (с бродерия)
Тениска Explode (с бродерия)
20.00 BGL
Купи
Young & Flexi
Young & Flexi
34.00 BGL
Купи
Болденон
Болденонът - често срещан и под името equipose (популярното търговско наименование на ветеринарния инжекционен стероид болденон ундецикленат) е дериват на тестостерона със силни анаболни и умерено андрогенни свойства. За първи път е патентован от CIBA през 1949г. Американската му версия equipose се използва най-често за коне, колумбийската „Ganabol", обикновено в шишенца от по 50мл. - за говеда и едър рогат добитък, а немската „Venobol" - за кучета. Също така често срещани са и мексиканските му версии „Equigan" и „Maxigan", напоследък много популярни са новият болденон 200 на „Тtokkyo" и версията на „Squibb", Ho преди да продължа ще ви напомня, че болденонът всъщност е създаден за 550-килограмови състезателни коне.


Действие.
Наличието на естера ундецикленат (само с още един въглероден атом повече от деканоата) рязко удължава активността на препарата и затова инжекциите му може да са през интервал 3-4 седмици. Болденонът има свойството и да увеличава производството на червени кръвни телца, въпреки че напоследък се смята, че това е присъщо на всички анаболно/ андрогенни стероиди. За мнозина той е по-силен и леко по-андрогенен от дека дураболина и може да го замени в повечето цикли без промяна на крайния резултат, още повече че е и по-евтин. Болденонът не е препарат за бързо качване на маса, обратно - той дава бавен, но постоянен растеж на сила и маса. Най-големите му плюсове са при дълги - обикновено повече от 8-10 седмици, цикли. Тъй като не задържа много вода, повечето от каченото при цикъл с болденон се запазва. Интересното при него е, че той и класическият препарат за маса „Dianabol" - в българския вариант бионабол, са структурно почти идентични: бионаболът е 17-алфа алкилиран, а болденонът е 17-бета естер (ундецикленат). Ако изключим това, молекулите им са едни и същи, въпреки че действат доста различно върху тялото.
Първото, което ще забележите след приема на болденон, е новият вид на кръвоносните съдове. След тренировка помпането като че ли е много по-силно. Всъщност става въпрос за еритропоезис - засилено производство на червени кръвни телца, пренасящи огромна част хранителни вещества и кислород до всяка клетка на тялото. Усещането е като че ли в тялото ви са прелели 6 литра нова кръв. Второто и третото нещо за отбелязване са мощното му липотропно (топящо мазнините) свойство, съчетано със силната му способност да задържа азот. Заради последното рязко се засилва синтезът на протеин  в мускулните клетки и тялото придобива мускулест и плътен, но същевременно релефен вид. Четвъртото нещо, което бие на очи, е увеличеният апетит – повечето кръвни телца улесняват преноса на хранителни съставки, увеличаваики усвояването им и тъй като то е толкова ефикасно, непрекъснато сте гладни.
Дозировка. Въпреки че остава активен за доста по дълго време, болденонът се инжектира поне веднъж седмично. Стандартна дозровка за мъже е 200-400мг (4-8мл. При варият от 50мг.) седмично ( според други 150-300), като местата за инжектиране редовно е сменят за избягване на възпаления и инфекция. Трябва да знаете, че ако инжекцията е с прекалено голямо количество на масна основа се инжектира на едно място, може да възникне абцес, налагащ хирургическа интервенция.  За избягване на тези проблеми обикновено всяка инжекция е че повече от 3мл., a мястото за инжектиране се използва отново не по-рано от седмица (за препоръчване през седмица). Това в случая значи инжекции не само в седалището, но и във външната част на бедрата.

Болденон - част ІІ
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.17142605781555 Seconds