Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Есенциале форте N - Essentiale forte N
Всяка капсула съдържа 300 mg phospholipids from soyabeans ( фосфолипиди от соеви зърна).

Какво   представлява   терапията   на увредения   черен   дроб   с   есенциални фосфолипиди?
Есенциале форте N снабдява болния черен дроб с готови, основни за черния дроб "есенциални" фосфолипиди във високи дози. Есенциалните фосфолипиди са абсолютно идентични по химическа структура и действие с фосфолипидите, произвеждани в черния дроб" на човешкото тяло. Внесени с лекарството те се вграждат в мембраните на чернодробните клетки и през тях преминават в жлъчката. Така Есенциале форте N капсули по физиологичен път нормализират нарушената чернодробна функция и активността на ензимите му стабилизират чернодробните мембрани, което спомага за регенериране на чернодробната тъкан. Повлияват нарушения липиден метаболизъм по пътя и улесняване на липидния транспорт. Стабилизират жлъчния сок, като по този начин правят по-малко вероятно образуването на жлъчни камъни.

 
Кога се прима Есенциале форте N капсули?
Остри и хронични чернодробни заболявания: мастна дистрофия от различен произход (диабет, хронични инфекции, интоксикаций, алкохолна интоксикация), хронични хепатити, увреждания на черния дроб по време на бременност (гестози), профилактика на образуване на камъни в жлъчката.
Кога не трябва да се приема Есенциале форте
При установена непоносимост към активното вещество или към някое от помощните вещества
Как трябва да приемате Есенциале форте капсули, за да има Вашето лечение резултат?
Ако лекарят не е предписал нищо друго то Есенциале форте N капсули се приемат в началото 3 пъти дневно по 2 капсули /600 mg есенциални "фосфолипиди/ на ден до 6 капсули /1800 mg "есенциални" фосфолипиди/. Дозата може да се намали след известно време 3 пъти дневно по 1 капсула /300mg поддържаща доза/. Капсулите се приемат несдъвкани с малко вода преди ядене. Капсулите могат да се приемат продължително време. Моля, спазвайте предписанието на Вашия лекар!
Какво да правите, ако сте пропуснали прием на капсули?
Ако това е в рамките на деня удвоете следващата доза. Ако цял ден не сте приемали капсула, то продължете приема на следващия ден с редовни дози.
Какво да правите, ако случайно приемете по-голяма доза от лекарството?
Есенциале форте N е напълно безопасно- не са познати състояния на отравяне при предозиране. Всички лекарства притежават и могат да прояват в някои случаи нежелани лекарствени реакции. При по- чувствителни пациенти може да се получи стомашно - чревно разстройство и/или болки в стомашната област при приемането на Есенциале форте N капсули. Ако получите лекарствена реакция моля обърнете се към лекуващия лекар или фармацевт.
Какво да правите с опаковката Есенциале ?
Проверете срокът на годност обозначен на кутията. След изтичане на срока на годност капсулите не бива да се използват. Опаковката да се съхранява при температура под 25 С. Опаковката да се пази на недостъпно за деца място!
 


 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.13393497467041 Seconds