Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Testopower
Testopower
35.00 BGL
Купи

Explode Whey Protein 5 кг
Explode Whey Protein 5 кг
240.00 BGL
Купи

Arginine Matrix
Arginine Matrix
23.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Сълзи от охлюв
Сълзи от охлюв
5.90 BGL
Купи
Rhodosorb-h Capsules
Rhodosorb-h Capsules
49.60 BGL
Купи
Ironfuckers тениска
Ironfuckers тениска
25.00 BGL
Купи
Естествен растежен хормон
Растежният хормон е още един от трите анаболни хормона в организма. /Третият е тестостеронът/. Растежният хормон е протеин, произвеждан от хипофизата /разположена в основата на главния мозък/. Растежнят хормон се регулира от част на главния мозък, наречена хипоталамус, който е доказано, че  повишава синтеза на протеин в мускулите и също така увеличава способността те да задържат азот.

И така, повишаването на протеиновия синтез и засилването на способността да се задържа азот са основните качества на естествения растежен хормон в организма. Заедно с останалите анаболни вещества, те действат и анаболно и анти-катаболно. Трябва да се отбележи също, че анаболните хормони може да влияят по различен начин върху обмяната на въглехидратите и мазнините, но всички те засилват синтеза на протеин.

Трябва също така да се има пред вид, че всички аминокиселини имат силно положително влияние върху задържането на азота и синтеза на протеин веднага след физически упражнения. Този действащ веднага фактор произтича от факта, че добавките от аминокиселини са предварително смлени още по време на тяхното производството, което им дава възможност да навлизат в кръвния поток много по-бързо от протеините, получени от хранителните вещества. Така например, са необходими три часа, за да могат протеините, получени от яйцата и млякото, да влязат в кръвния поток. Животинският месен протеин влиза в кръвния поток след цели четири часа! Аминокиселините на таблетки достигат до него за 15-20 минути. Когато протеините навлязат бързо в кръвния поток, се постига съвсем различен ефект. По този начин, вкарването на протеин след тренировка може да постигне максимален анти-катаболен ефект.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.13020300865173 Seconds