Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Explode L-Glutamine
Explode L-Glutamine
19.00 BGL
Купи

3Bul.Us
3Bul.Us
30.00 BGL
Купи

Amino Caps
Amino Caps
45.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Creatine Monohydrate Pure 500gr
Creatine Monohydrate Pure 500gr
26.00 BGL
Купи
Шейкър Explode 600мл
Шейкър Explode 600мл
7.00 BGL
Купи
Explode Liquid L-carnitine 500ml
Explode Liquid L-carnitine 500ml
27.00 BGL
Купи
Инжектиране на анаболни стероиди - проблеми - част II
Възможно е също разпространението на вируса на СПИН. 100 процентов сигурен път да се избегне това е, никога да не се употребява спринцовка, която е била използвана. А най-добре е, никога да не се използва спринцовка, която не сте извадили лично от предпазната опаковка.


Искам да обърна особено внимание на това, че разкъсването на главен нерв причинява голяма болка и може да доведе до временна парализа на областите, които се контролират от този нерв. Познавам няколко атлети, които успяха да си причинят това. Обикновено, вредата, която се нанася на нерва е подобна на ишиаса. Болката продължава от седмица до 10 дена. Инжектирането трябва да се прави от специалист, за да се избегнат неприятностите.
Разкъсването на кръвоносен съд е друга неприятност, която може да се случи при инжектирането. Дори в глутеусът, където има слаба кръвоносна система /в сравнение с другите мускули/, това е възможно и е причина за кървенето след изваждането на иглата. В този случай, това може да доведе до временна психологична травма. Спомням си един атлет, който докато си вкара инжекцията, струя кръв бликна от него и от болка обиколи цялата стая. Излезе навън, взе памучен тампон, напоен в алкохол и притисна мястото, докато кървенето спря. Обикновено, единствения резултат от разкъсването на кръвоносен съд е, че инжектираното място ще се засегне и ще е болезнено и възпалено за няколко дни след инжектирането. Запомнете, че за да се избегне инжектирането в главен кръвоносен съд, бавно трябва да се дръпне буталото обратно /не към мускула/, и да се следи дали няма кръв в разтвора. Ако спринцовката се напълни с кръв - това е знак, че иглата е скъсала някакъв кръвоносен съд и е необходимо инжекцията да се постави на друго място, най-добре в противоположната част на глутелуса.
Алергичност или чувствителна реакция са други неприятни ефекти, причинени от инжекционни анаболни стероиди. Повечето се случват след употреба на водноразтворими препарати или деривати на ацетата. Тези елементи причиняват изриване около мястото на инжектиране. В този случай червен отток или голяма подутина се появяват на инжектираното място и това продължава няколко дни. Някои атлети спират да използват този продукт, други не обръщат внимание на оттока. Често атлетите го наричат лош шприц и не го отдават на алергична реакция. Познавам атлети, които получават невероятни кожни обриви. Необходимо е незабавно спиране на медикамента.
Когато вземате на своя отговорност от инжекционни анаболни стероиди, едно трябва да се запомни. Почиствайте мястото, което ще инжектирате и използвайте стерилни спринцовки. Използването на инжекционни анаболни стероиди крие сериозни рискове, които могат да бъдат фатални, в случай, че не сте внимателни.

Инжектиране на анаболни стероиди - проблеми - част I

Майкъл Дюпон
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.13678407669067 Seconds