Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Gold Matrix Gainer
Gold Matrix Gainer
38.00 BGL
Купи

Explode Silver Pro 5 кг
Explode Silver Pro 5 кг
278.00 BGL
Купи

Creatine Monohydrate Pure
Creatine Monohydrate Pure
11.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Шейкър Explode 600мл
Шейкър Explode 600мл
7.00 BGL
Купи
Explode Мъжки потник
Explode Мъжки потник
15.00 BGL
Купи
Creatine Monohydrate Pure 500gr
Creatine Monohydrate Pure 500gr
26.00 BGL
Купи
Инжектиране на анаболни стероиди - проблеми
Как да избегнем неприятностите, свързани с поставянето на ижекция?

Има няколко опасности, свързани с интрамускулното поставяне на анаболни стероиди. Много сериозен проблем наблюдавах преди години. Инжектираното място беше инфектирано и се беше получил абцес. Това може да се получи и заради това, че спринцовката не е стерилна. Понякога, когато мястото, което ще бъде инжектирано не е почистено, също може да позволи на бактериите да влязат вътре, заедно с иглата.


Друга причина може да бъде това, че спринцовката /иглата/ е била в контакт с нещо нестерилно, преди да се инжектира или, че самата спринцовка не е стерилна. Ако един атлет използва фалшиви препарати, които неясни субстанции - това също може да бъде причина за инфекция. Естествено, това че фалшивите стероиди са нестерилни е само една от многото причини, поради която не трябва да се използват.
Понякога,   използващите   стероиди   страдат   от   т.нар. „стерилен абсцес”. В този случай е възможно абцесът да не бъде причинен от бактерия. Много вероятно е да се окаже, че препаратът не е успял да достигне до кръвоносната система и е останал в мускула неразпространен. Това също е причина за инфекция. Знае се, че след като се повтори инжектирането на същото място, мускулът може да откаже да разпространява течността.   Атлетите,   които   използват   често   и   в   големи количества анаболни стероиди, трябва да обърнат сериозна внимание върху това предупреждение. Това, което се случва е, че инжектирания маслен разтвор стои на инжектираното място няколко дни - причина за образуването на гноен абцес.
Познавам един пауърлифтер, който инжектира едно и също място всеки ден с 3 куб.см Equipoise, за период от няколко седмици. Маслото не може да се разпръсне и се събира на инжектираното място. Това става причина за огромен абцес, който трябва да се оперира. Гнойта се оттича за около 10 дни. Това е един от недостатъците от използването дори на малки количества от инжекционните анаболни стероиди. Най-добрия начин да се избегне образуването на абцес е да не използва същото инжектирано място повече от един-два пъти седмично и никога да не инжектира повече от 3 куб.см на едно и също място за седмица.

Майкъл Дюпон
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.23795294761658 Seconds