Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Rhodosorb W 100 мл.
Rhodosorb W 100 мл.
12.60 BGL
Купи

Боралин- 4
Боралин- 4
28.80 BGL
Купи

Explode Amino Liquid 500мл
Explode Amino Liquid 500мл
27.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

NOS
NOS
35.00 BGL
Купи
Снейл Еликсир
Снейл Еликсир
8.50 BGL
Купи
Къси панталони Explode
Къси панталони Explode
32.00 BGL
Купи
Инжектиране на анаболни стероиди - проблеми
Как да избегнем неприятностите, свързани с поставянето на ижекция?

Има няколко опасности, свързани с интрамускулното поставяне на анаболни стероиди. Много сериозен проблем наблюдавах преди години. Инжектираното място беше инфектирано и се беше получил абцес. Това може да се получи и заради това, че спринцовката не е стерилна. Понякога, когато мястото, което ще бъде инжектирано не е почистено, също може да позволи на бактериите да влязат вътре, заедно с иглата.


Друга причина може да бъде това, че спринцовката /иглата/ е била в контакт с нещо нестерилно, преди да се инжектира или, че самата спринцовка не е стерилна. Ако един атлет използва фалшиви препарати, които неясни субстанции - това също може да бъде причина за инфекция. Естествено, това че фалшивите стероиди са нестерилни е само една от многото причини, поради която не трябва да се използват.
Понякога,   използващите   стероиди   страдат   от   т.нар. „стерилен абсцес”. В този случай е възможно абцесът да не бъде причинен от бактерия. Много вероятно е да се окаже, че препаратът не е успял да достигне до кръвоносната система и е останал в мускула неразпространен. Това също е причина за инфекция. Знае се, че след като се повтори инжектирането на същото място, мускулът може да откаже да разпространява течността.   Атлетите,   които   използват   често   и   в   големи количества анаболни стероиди, трябва да обърнат сериозна внимание върху това предупреждение. Това, което се случва е, че инжектирания маслен разтвор стои на инжектираното място няколко дни - причина за образуването на гноен абцес.
Познавам един пауърлифтер, който инжектира едно и също място всеки ден с 3 куб.см Equipoise, за период от няколко седмици. Маслото не може да се разпръсне и се събира на инжектираното място. Това става причина за огромен абцес, който трябва да се оперира. Гнойта се оттича за около 10 дни. Това е един от недостатъците от използването дори на малки количества от инжекционните анаболни стероиди. Най-добрия начин да се избегне образуването на абцес е да не използва същото инжектирано място повече от един-два пъти седмично и никога да не инжектира повече от 3 куб.см на едно и също място за седмица.

Майкъл Дюпон
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.19817996025085 Seconds