Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Ecdy-Steel
Ecdy-Steel
36.00 BGL
Купи

Explode Whey Protein
Explode Whey Protein
29.00 BGL
Купи

Регенериращ гел Мукофикс
Регенериращ гел Мукофикс
12.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Creatine Monohydrate Pure
Creatine Monohydrate Pure
11.00 BGL
Купи
Reload
Reload
45.00 BGL
Купи
3 вида Л-карнитин
3 вида Л-карнитин
55.00 BGL
43.00 BGL
Спестявате: 12.00 BGL
Купи
Инжектиране на анаболни стероиди - процедура
Има няколко стъпки, които е необходимо да се спазят и да се прилагат в определена последователност, за да може процедурата да бъде правилно проведена и приключена. Първото нещо, с което се започва е старателно измиване на ръцете. След това, с натопен в спирт тампон, се почиства мястото, което ще се инжектира, с друг тампон, също напоен и алкохол се почиства гумената капачка на шишето, в което се намира медикамента.


После се взима чисто нова спринцовка, изважда се от обвивката, сваля се предпазителя на иглата, изсмуква се 2 куб.см въздух и с иглата се пробива гумената капачка на шишето. Въздуха се инжектира вътре (това създава налягане и процедурата по всмукване на масления разтвор става по-лесна). Шишето с медикамента се обръща наопаки и се пълни спринцовката с 1/4 куб.см повече (от въздух). За пример - ако някой иска да инжектира разтвор 1 куб.см, е необходимо спринцовката да се напълни приблизително с 1 1/4 до 1 1/2 куб.см. Изтеглете иглата навън и с буталото избутайте въздуха навън, като се стараете течността да стигне до върха на иглата. Сега вземете друга чиста спринцовка, извадете я от стерилната опаковка й и поставете иглата от първата спринцовка. Поставете чисто нова игла на пълната спринцовка. Едната игла се използва само за всмукване на течността, а другата - за самата процедура по инжектирането. Това е така, защото при пробиването на гумената капачка на медикамента, иглата претърпява претъпяване и не може да бъде използвана за инжектиране. Внимавайте да не докосвате иглата! Тя е стерилна!
След това вземете пълната спринцовка, с чисто новата игла я дръжте като копие. Използвайте другата ръка за да опънете кожата на мястото, където ще  се инжектира и бавно забодете иглата вътре. След като сте заболи иглата дълбоко в мускула, дръпнете буталото обратно за няколко секунди, за да се убедите, че спринцовката няма да се напълни с кръв, а това е сигурна гаранция, че иглата не е пробила някой кръвоносен съд. След като се уверите, че в тялото на спринцовката няма кръв, бавно натиснете буталото надолу, докато течността се излее в мускула. След това бързо извадете иглата и вземете тампон, напоен в алкохол и разтрийте инжектираното място. Това ще спре кървенето, ако има такова и посредством натискане и масажиране на мястото, болезненото чувство ще изчезне. Ако течността не е инжектирана бавно, това може да предизвика усещане на болка през следващите дни.
След като процедурата завърши, върнете предпазителя на иглата и заедно със спринцовката ги изхвърлете.
За да се избегне неудобството и прекалено многото белези на инжектираното място, не трябва да се инжектира повече от 2 куб.см от течността за един път. Освен това, не се препоръчва да се използва същото място за инжектиране повече от два пъти седмично (препоръчително е веднъж седмично).

Майкъл Дюпон
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.17861986160278 Seconds