Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Инжектиране на анаболни стероиди - процедура
Има няколко стъпки, които е необходимо да се спазят и да се прилагат в определена последователност, за да може процедурата да бъде правилно проведена и приключена. Първото нещо, с което се започва е старателно измиване на ръцете. След това, с натопен в спирт тампон, се почиства мястото, което ще се инжектира, с друг тампон, също напоен и алкохол се почиства гумената капачка на шишето, в което се намира медикамента.


После се взима чисто нова спринцовка, изважда се от обвивката, сваля се предпазителя на иглата, изсмуква се 2 куб.см въздух и с иглата се пробива гумената капачка на шишето. Въздуха се инжектира вътре (това създава налягане и процедурата по всмукване на масления разтвор става по-лесна). Шишето с медикамента се обръща наопаки и се пълни спринцовката с 1/4 куб.см повече (от въздух). За пример - ако някой иска да инжектира разтвор 1 куб.см, е необходимо спринцовката да се напълни приблизително с 1 1/4 до 1 1/2 куб.см. Изтеглете иглата навън и с буталото избутайте въздуха навън, като се стараете течността да стигне до върха на иглата. Сега вземете друга чиста спринцовка, извадете я от стерилната опаковка й и поставете иглата от първата спринцовка. Поставете чисто нова игла на пълната спринцовка. Едната игла се използва само за всмукване на течността, а другата - за самата процедура по инжектирането. Това е така, защото при пробиването на гумената капачка на медикамента, иглата претърпява претъпяване и не може да бъде използвана за инжектиране. Внимавайте да не докосвате иглата! Тя е стерилна!
След това вземете пълната спринцовка, с чисто новата игла я дръжте като копие. Използвайте другата ръка за да опънете кожата на мястото, където ще  се инжектира и бавно забодете иглата вътре. След като сте заболи иглата дълбоко в мускула, дръпнете буталото обратно за няколко секунди, за да се убедите, че спринцовката няма да се напълни с кръв, а това е сигурна гаранция, че иглата не е пробила някой кръвоносен съд. След като се уверите, че в тялото на спринцовката няма кръв, бавно натиснете буталото надолу, докато течността се излее в мускула. След това бързо извадете иглата и вземете тампон, напоен в алкохол и разтрийте инжектираното място. Това ще спре кървенето, ако има такова и посредством натискане и масажиране на мястото, болезненото чувство ще изчезне. Ако течността не е инжектирана бавно, това може да предизвика усещане на болка през следващите дни.
След като процедурата завърши, върнете предпазителя на иглата и заедно със спринцовката ги изхвърлете.
За да се избегне неудобството и прекалено многото белези на инжектираното място, не трябва да се инжектира повече от 2 куб.см от течността за един път. Освен това, не се препоръчва да се използва същото място за инжектиране повече от два пъти седмично (препоръчително е веднъж седмично).

Майкъл Дюпон
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.17282104492188 Seconds