Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Кленбутерол и анаболни стероиди
Много атлети, употребяващи анаболни стероиди, вземат допълнително Кленбутерол , за да усилят така изграждащото мускулите действие и същевременно да разградят тлъстините. В основни линии няма какво да се възрази срещу това, но съществуват няколко неща, които трябва да се имат предвид. Който гълта повече андрогенни стероиди като: „Анадрол 50 ", „Бионабол ", „Параболан" или „Тестостерон ципионат", няма да извлече полза от изграждащото мускули и сила действие на Кленбутерола. На практика се видя, че изграждащото мускули и сила действие на Кленбутерол не се проявява във връзка със споменатите повече андрогенни стероиди. По правило тези стероиди натрупват толкова много сила и маса, че не се извършва допълнителен прираст чрез Кленбутерола. Това не означава, че Кленбутеролът не трябва да се комбинира с тези стероиди. Получава се много добре, и то поради две причини: Първо, Кленбутеролът спомага действието на анаболните /андрогенните стероиди, тъй като при увеличена телесна температура се ускорява усвояването на белтъчините, така че приетите стероиди стават по-ефективни респективно може да се намали тяхната доза за постигане на същия ефект.
Второ, Кленбутерол запазва и във връзка с тези силни стероиди все още огромно изгаряне на мазнини и намалява натрупаната при курса вода между мускула и кожата. Който гълта в ниски до средни дози по-леките стероиди като: „Дека-Дураболин ", „Примоболан", „Стромба ", „Анавар" или „Максиболин" /в Германия „Максиболин" се получава под името „Ораболин”/, може да очаква от Кленбутерола допълнително изграждащ мускули и сила ефект.Тези атлети гълтат Кленбутерол по познатата 12-дневна схема с последващ принцип на двудневно редуване. Както вече многократно бе споменато, някои културисти гълтат през двата свободни от Кленбутерол дни „Ефедрин ", „Кофеин " и „Аспирин", за да усилят изгарянето на мазнините. Културисти, които тренират за състезание, приемат по правило достатъчно стероиди, така че те не могат да си обещаят нещо повече от анаболното действие на Кленбутерола. Най-добре е тази група да взема Кленбутерол само за изгаряне на мазнините. Състезаващите се атлети постигат фантастична форма с комбинация от стероидите „Стромбаджект", „Анавар" /"Оксандролон"/ и „Параболан", както и допълнителното приемане на НGН /синтетичен хормон на растежа/ и Кленбутерол, така че тялото става „твърдо и сухо" при съобразената диета.
За да се постигне оптимална полза от изграждащото мускулите и разграждащо мазнините действие на Кленбутерола, най-добре е Кленбутерол да се взема без допълнителни анаболни стероиди. Много добри успехи могат да засвидетелстват атлети, които гълтат Кленбутерол през седмиците между стероидните си цикли. Тези културисти използват Кленбутерол съответно след курс със стероиди, за да си запазят изградените чрез анаболните стероиди сила и мускулна маса. Такава една практика функционира изключително добре, тъй като Кленбутерол овладява възникващата след спиране на стероидите катаболна фаза. Оттук за атлета възникват няколко предимства: първо, запазват се постигнатите чрез стероидите успехи; второ, дава се почивка на натоварените органи, а и телесното хормонално стопанство може отново да се установи на нормално ниво. Друго предимство е, че след такава дълга пауза анаболните стероиди отново могат да действат добре, тъй като след това време стероидните рецептори в мускулната клетка отново добре реагират спрямо приеманите стероиди. И тук се прилага Кленбутерол по 12-дневната схема с последващ принцип на двудневно редуване, тъй като почти всички атлети, които не са във фаза на подготовка за състезание, са заинтересувани от балансирано съотношение за изграждане на мускули и разграждане на мазнини посредством Кленбутерол.
До днес още не е позната идеалната комбинация между Кленбутерол и определен анаболик, ако съществува такава. Както читателят лесно може да разбере, съществуват много възможности за комбиниране на Кленбутерол със стероидите. Различните практики за приемане следва да се ориентират съгласно целта на атлета. Който например е заинтересуван от прираст на качествени мускули, следва да комбинира Кленбутерол по-скоро с „Примоболан", „Стромбаджект", „Вебонол" („ВолденонУндециленат") и „Параболан" („Тренболон"), а не с „Дианабол", „Сустанон 250", „Тестовирон Депо" и т.н. Ако не тренирате в момента за „Мистър Олимпия", не разглеждайте Кленбутерол като допълващ анаболните стероиди препарат, а като ефективен препарат - заместител.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.089848041534424 Seconds