Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Ecdy-Steel
Ecdy-Steel
36.00 BGL
Купи

Неопренов суичър Explode
Неопренов суичър Explode
39.00 BGL
12.00 BGL
Спестявате: 27.00 BGL
Купи

Къси панталони Explode
Къси панталони Explode
32.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Rhodosorb-H
Rhodosorb-H
39.60 BGL
Купи
Rhodosorb-FARER 100 gr.
Rhodosorb-FARER 100 gr.
3.60 BGL
Купи
Snail Soap
Snail Soap
1.80 BGL
Купи
Кленбутерол и тренировка част ІІ
По-долу авторът иска да предложи тренировъчна програма, за която знае, че донася във връзка с Кленбутерол много добри резултати по отношение изграждане на мускули и прираст на сила. Разбира се, тази тренировъчна програма служи само за идея и може да бъде променяна от всеки атлет произволно съгласно неговите нужди, доколкото той спазва дискутираните принципи.
Понеделник
 Горната част на бедрата
клекове - 3 - 4 серии 6-10 повторения
лег преси - 2 - 3 серии 6-10 повторения
(сгъване на крака от лег) 2 серии 8 -10 повторения
 Вторник Рамене, трицепси
вдигане на щанга зад врат - 3 - 4 серии 6 - 8 повторения
теглене на щанга от стоеж - 2 - 3 серии 6 - 8 повторения
разтваряне на ръцете с дъмбели от стоеж - 2 - 3 серии 8-10 повторения
френско разгъване от лег - 3 - 4 серии 6-10 повторения
(трицепсово сгъване с дъмбели зад главата) 2 серии 6-10 повторени
 Четвъртък гръб, прасци
набиране - 2 - 3 серии 8-10 повторения 8 с допълнителна тежест
теглене на щанга от водоравен наклон - 3 - 4 серии - 6 - 8 повторения
(теглене на скрипец от седеж) 2 серии 6 - 8 повторения
Повдигане на прасец от стоеж 3 - 4 серии 8-12 повторения
(Повдигане на прасец от седеж) 2 серии 8-12 повторения
 Събота Гърди, бицепси
Лежанка 3 - 4 серии 6 - 8 повторения
Кофички 2 - 3 серии 6 - 8 повторения
флайс 2 серии 6 - 8 повторения
Сгъване с щанга от стоеж 3 - 4 серии 6 - 8 повторения
(Сгъване с дъмбели от седеж) 2 серии 6 - 8 повторения
 Сряда, петък, неделя: без тренировка

Забележка: Упражненията в скоби са допълнителни, предназначени за напреднали. Паузите между отделните серии възлизат на три до четири минути. Всеки мускул се тренира директно само веднъж в седмицата. Доколкото е възможно упражненията се извършват със „свободни" тежести, а не с машини.На пръв поглед тази програма изглежда твърде проста, но тя е доказала ефективността си във връзка с Кленбутерол. Който се съмнява в стойността на относително малкото серии, нека разгледа тренировъчните програми на Дориан Йейтс. А той знае наистина как се изграждат маса и сила. Важно е, всяка серия да се извършва до отказ на мускула и атлетът да устои на изкушението да прави повече серии и упражнения. Вложете всичката си налична енергия в тези малки, тежки серии. Освен това имайте предвид, че след загряване се започва със съответно най-голямата тежест, която после се намалява поради намаляващата телесна сила, за да са възможни и по-нататък съответните числа повторения. Решаващото е атлетът да се опита да направи при всяка тренировка повече повторения, отколкото при предходната, за да може при следващата тренировка малко да увеличи теглото в щангата. Който изпълнява тази схема последователно в рамките на 8 -10 седмици заедно с Кленбутерол, ще постигне забележителни успехи. Не хабете твърде много мисли относно напомпване на вашата мускулатура. Напомпеният до пръсване мускул дава на атлета наистина фантастично усещане, но не е решаващ за прираста на мускули и сила. Помпенето на мускулите е желателно до известна степен, която трябва да се достигне от атлети, трениращи концентрирано, безпроблемно и при трудни серии със само шест или осем повторения. Можете да седнете във велосипед-ергометър и десет минути да въртите педалите като луд. Ще получите гигантско напомпване и парлива болка в горната част на бедрата, но от това мускулатурата там няма да стане нито по-голяма, нито по-силна.
Много атлети, приемащи Кленбутерол или анаболни стероиди, считат, че трябва да тренират по-често, тъй като тези средства благоприятстват възстановяването на мускулите. По принцип това е едно логично предположение, но то се оказва погрешно. Тъй като Кленбутерол предизвиква значителен прираст на сила /също както анаболните стероиди/ , която позволява на атлета да използва големи тежести и по този начин да тренира по-тежко. Необичайно голямото натоварване предизвиква в мускулната клетка по-голямо увреждане от обикновено. Тялото може да компенсира респективно свръхкомпенсира това само ако има на разположение достатъчно дълга пауза за почивка. Затова е напълно непродуктивно, мускулът да се тренира по-често при по-високо натоварване. Използвайте възможността въз основа на Кленбутерол да натоварвате мускула изцяло, но после му дайте достатъчно време за свръхкомпенсация. Поради тази причина би следвало всеки мускул да се тренира не повече от един път в седмицата. Ако по време на тренировката силата ви нарасне, значи сте на правилен път.

Кленбутерол и тренировка част І
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.62854814529419 Seconds