Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Sinephrine
Sinephrine
34.00 BGL
Купи

Снейл Еликсир
Снейл Еликсир
8.50 BGL
Купи

Rhodosorb-h Capsules
Rhodosorb-h Capsules
49.60 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Snail Soap
Snail Soap
1.80 BGL
Купи
Y3K Food
Y3K Food
39.00 BGL
Купи
Explode Liquid L-carnitine 50ml
Explode Liquid L-carnitine 50ml
3.00 BGL
Купи
Липостабил или липосукция в къщи
 Lipostabil
Автор: Юрий Вилгелм

Ето вече няколко години живеем в новото хилядолетие. Предсказанията на много лъжепророци не се сбъднаха – без проблем преминахме смяната на датите. Не се разрази атомна война, края на света не настъпи. Но проблеми останаха – за къде без тях. И не само останаха, но възникнаха и нови. Един от тях наистина е глобален, и засяга предимно развитите страни – затлъстяването .
Проблемът е не само физически,  а естетически и като следствие - психологически.
Всеки човек иска да е привлекателен, за мнозина това не е каприз, а необходимо условие за работа и развитие в кариерата. Много отдавна в сферата на топ-моделите и звездите от шоу бизнеса е популярна липосукцията. И не само сред тях  - сега всяка жена (макар че защо само жени, това е  проблем и при много мъже) не пести пари, за да се избави от излишното, а имено подкожните мазнини. Проблемът не е само в цената на тази операция, тя е сравнително болезнена и не винаги е успешна. А даже и да приключи успешно, има тенденция мазнините отново да се натрупат, особено ако  се придържате към старите си хранителни навици. Това означава, че отново ще дойде времето да легнете „под ножа”.
На липосукцията съществуват достатъчно алтернативи – диети, физически натоварвания, хранителни добавки и други достижения на съвременната хранителна  промишленост и фармацевтика.
Истина е, че при тях резултатите не настъпват толкова бързо, както след намесата на пластичния хирург, а и някои от тях изискват не малко усилия.
В тази статия аз искам да се спра на още един вариант за премахване на излишните подкожни мазнини – сравнително нов и ефективен.
Всъщност това си е почти липосукция, само че вие може да направите процедурата в домашни условия. Не вие е необходим високо квалифициран пластичен хирург, трябва ви един препарат името му е:   Lipostabil N


Предназначение: предотвратяване и премахване на мастни образувания по кръвоносните съдове при венозен и орален прием. Повишаване влажността на кожата, и подобряване на регенерацията й - във вид на крем.
Форми: таблетки, ампули (5 мл), крем.
Генерична съставка:
Фосфатидилхолин,  познат като лецитин, е основният глицеролипид. Фосфатидилхолин е един от компонентите на жлъчния сок и предпазва от формирането на камъни. Участва в състава на липопротеините, в това число LDL и HDL холестерола.
Ние ще спрем вниманието си на инжекционната форма на препарата. Липостабил, първоначално е бил създаден за венозно приложение, по-късно практически се е изяснило, че е удачен и за подкожното прилагане.
Така наречените мастно разграждащи инжекции могат да се причислят към най-интересните Ноу-хау на естетическата медицина. Съвременните специалисти смятат, че отстраняването  на подкожните мазнини посредством такива инжекции са най-икономически изгодният,  а в същото време и най-безвредният вариант.
Както вече споменахме, Липостабил се прилага непосредствено в подкожните мазнини. След вкарването на препарат започва активният процес липолизата - разграждането на мастната тъкан. В дадения случай имаме химическа реакция вместо механичните процеси, прилагани при липосукцията.
   
Кой е открил този метод?
В края на миналия век повечето специалисти в тази област се интересуваха именно от методи за химическо разграждане на мазнините . В средата на 90-те бразилският медик Патриция Ритес решава да използва веществото фосфатидилхолин. Тя предположила, че щом веществото е способно да понижава нивото на холестерина в кръвта, то може да способства за разграждането на подкожните мазнини. Идеята била проста, но гениална.
В човешкия организъм лецитин (холинфосфатид)  е преносител на мастни киселини. Оказало се, че е нужно само да се активизират естествените процеси, протичащи в организма. Попадайки в мастните депа, фосфатидилхолин – действащото вещество на Липостабил, се свързва с мастните киселини и спомага за техния транспорт.

Как изглежда това на практика?
Да се върнем на въпроса, как този прекрасен препарат се използва на практика. Както знаете, лекарите не препоръчват сами да си поставяте инжекции в домашни условия. Въпреки това ние направихме експеримента вкъщи, при това без каквито и да е усложнения и останахме много доволни от резултата.
Самата процедура изглежда по следния начин. Както вече казахме, всяка ампула съдържа 5 мл разтвор. Използваме обикновена инсулинова инжекция. Вкарваме по един кубик на всеки 2-2,5 см в проблемната зона, обикновено корем и бедра. Ние целяхме да премахнем мазните точно в тези области и се оказа, че е необходимо да направим 15 инжекции на всяка страна.
Хубавото на препарата е, че може да се прилага във всяка проблемна зона. Цялата процедура отнема не повече от 30 мин. След две седмици процедурата се повтаря, но обикновено  с по-малко инжекции поради намалялата мастна тъкан.

Няколко думи в заключение.
Инжекциите с Липостабил не са много болезнени, по-скоро се усещат като леко парене. Други проблеми не сме забелязали, нужно е обаче да кажем, че терапията не се препоръчва по време на бременност, чернодробни заболявания или алергии към соя. Препаратът трябва да се съхранява при температура до 8 градуса. Колкото до стойността на курса, това зависи от обема на мазнините и размера на проблемната зона. В повечето случаи една- две опаковки стигат за приключване на курса.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.11883902549744 Seconds