Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Rhodosorb Plast
Rhodosorb Plast
2.60 BGL
Купи

Боралин Slim
Боралин Slim
29.70 BGL
Купи

Глицеринов сапун с екстракт от охлюви
Глицеринов сапун с екстракт от охлюви
1.50 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Фитили
Фитили
10.00 BGL
Купи
Explode L-Glutamine
Explode L-Glutamine
19.00 BGL
Купи
Тениска Ironfuckers
Тениска Ironfuckers
25.00 BGL
Купи
Провирон (Proviron)
Форма:
Таблетки  (mesterolone) 1-methylated DHT (метилиран дехидротестостерон).
Данни за опаковката
Опаковки от 20 таблетки по 25 mg, запечатани в дълбока двуслойна лента от поливинилхлорид и алуминиево фолио или стъклени бутилки с по 20 таблетки от 25 mg.
Schering GmbH and Co Pr. Dobereinerstrabe 20 99427 Weimar Germany

Провирон е синтетичен, орално действащ андроген, но с твърде слаби анаболни качества. Дехидротестостерон  е продукт получен от тестостерон посредством обработка с 5 -алфа - редуциращи ензими. В медицината Провирон се използва при недостиг на мъжки полов хормон. Поради тази причина атлетите го приемат в края на стероидния си цикъл, за да повишат намаленото си ниво на тестостерон. За съжаление това е погрешно, тъй като Провирон не оказва влияние на собственото производство на тестостерон след стероидния цикъл. Неговата употреба за увеличаване на спермогенезата може да се използва единствено по време на самия цикъл, но ефектът все пак е твърде незначителен.
Би могло да се каже, че няма смисъл от употребата на Провирон за качване или запазване на мускулната маса, както и за покачване нивото на тестостерона, но има нещо друго, което го прави твърде ценен препарат за всеки атлет. Това е именно силното му антиестрогенно действие. Провирон напълно предотвратява ароматизацията на самите стероиди. Той спира задържането на вода в организма, както и твърде нежеланата гинекомастия. Силното антиестрогенно действие на Провирон пречи на появата на гинекомастия дори и след спиране стероидния цикъл, за разлика от препарата Нолвадекс, който не предодвратява ароматизацията на стероидите.
Можем да кажем, че Провирон спира ароматизацията още в зародиш, а Нолвадекс се бори със симтомите.
Освен че пречи на процесите на ароматизация Провирон им и други привлекателни страни за билдерите. Една от най-значимите е че той може значително да увеличи потенциала на тестостерона в организма. По голяма част от тестостерона в човешкия организъм (97 -98 %) се явява бездействащ, защото е свързан с глоболин (SHBG)  и албумин. Когато обаче в организмът навлезе Провирон той се присъединява към тези белтъци и по-голямо количество от тестостерона остава свободен. Това спомага за подобряване на постиженията и белтъчния синтез.
С Провирон атлетите увеличават ефекта от стероидите, тъй като нивото на андроген остава високо, а на естрогена се запазва постоянно ниско. Това свойство на Провирон особено силно си проличава при подготовка за състезание, когато се пази диета.
Провирон действа добре при нормална дозировка от 25 mg. дневно, но някои атлети предпочитат да взимат 25 mg. сутрин и 25 mg. вечер. А ако 50 mg. Провирон дневно се комбинират с 20 mg. Нолвадекс ароматизирането на естроген е напълно спряно. Като страничен ефект може да се спомене, че Провиронът натоварва черния дроб леко, но в случаи, че не се превишават дозировките, няма опасност от някакви сериозни проблеми. Ако, в отделни случаи се появят чести или продължителни ерекции , дозата трябва да се намали или лечението трябва да се прекрати, за да се избегне увреждане на пениса. Като заключение, може да се каже, че ако приемате анаболни стероиди, които лесно ароматизират в естроген, задължително трябва да приемате и Провирон, за да се предпазите от Гинекомастия.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.13955497741699 Seconds