Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Taurine
Taurine
15.00 BGL
Купи

Explode Amino Liquid 500мл
Explode Amino Liquid 500мл
27.00 BGL
Купи

L-carnitine capsules
L-carnitine capsules
28.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Неопренов суичър Explode
Неопренов суичър Explode
39.00 BGL
12.00 BGL
Спестявате: 27.00 BGL
Купи
Livervitol
Livervitol
29.90 BGL
Купи
Body Fibro Fuel
Body Fibro Fuel
29.00 BGL
Купи
Синтол

Истината за Синтол

Все по - голям брой културисти си мислят, че Синтол е краткият път към успеха. Забиваш игла, пълна с този маслен разтвор в мускула, изпразваш я вътре и твоята 40 - сантиметрова ръка става 45. Синтолът  се продава в САЩ като козметично олио, затова то не е преследвано от закона и се продава легално в аптеките. Никъде в упътването не пише, че той се инжектира в мускула. Тази информация се разпространява от ухо на ухо.
Създателят на Синтола е Кристъфър Кларк – 44 - годишен, роден и израсъл в Германия, макар че родителите му са американци. Кларк е културист, който съобщава, че е използвал собственото си тяло като опитно морско свинче, за да създаде продукта. Той няма медицинско образование и някакви научни степени, но е написал няколко книги изключително за стероидите .
Ще ви представим едно интервю с него.

Кога създадохте Синтола?
-Около 1994 година. Преди това бе познат италианският препарат Esiclene, който при мен даде добри резултати. Аз желаех да увелича ефекта от него. Отне ми известно време да намеря течно масло, което не е биологично активно, не създава възпалителна реакция в организма и не го уврежда.
Какво има вътре?
- Не мога да ви съобщя оригиналната рецепта.Съществуват твърде много фалшификати на продукта, които излагат хората на опасност. Не можеш да инжектираш всичко в мускула. Ако вземеш някакво масло, например сусамово, ще се получи грозна подутина, която може да се инфектира. Това е опасно. Аз съм го правил и имах неприятни инфекции в ръцете, прасците.
Вашият продукт безопасен ли е ?
-  Не съществува опасност при правилното инжектиране на олиото в мускула. То не е биологично активно. Аз не съм учен, но хиляди хора са тествали и не са съобщили за странични ефекти.
Препаратът законен ли е ?
-  В началото имахме един вариант с тестостерон , добавен като стимулатор на растежа. Сега повече не го поставяме, така че вътре в Синтола няма нелегални субстанции.
На вас оказван ли ви е натиск от страна на спортни организации и от закона?
- Не. Единствените проблеми, които съм имал, са свързани с това, че продуктът се продава добре и другите се опитват да го копират.
Дали олиото влиза в мускулните фибри, или се разполага между тях?
- Ние не сме правили никакви проучвания в тази насока. Предполагам, че то влиза между мускулните фибри. Трябва да бъде някъде там. Нека да кажем, че вие сте го използвали три месеца и сте покачили 3.5 см, и спирате да тренирате. Когато се завърнете отново към тренировки и направите само няколко тренировки, то ръцете ви ще си възвърнат същия размер, както преди да спрете да тренирате. Така, че Синтолът остава някъде там.
В кои мускулни групи може да се инжектира Синтол?
-  Рамене, трицепс и бицепс - малките мускулни групи. Той не е ефективен за големи мускули като гърдите и гърба. Също така моят съвет към хората е да не го използват за прасци, защото е твърде болезнено.
Колко дълго остава в мускула?
- Ако се използва правилно, Синтолът може да остане в мускула от три до пет години. Аз все още имам в мускулите си от преди три години. Но първо трябва да видите дали организмът ви го приема. Понякога се случва организмът ви да отхвърли Синтола и тогава той се изчиства за три до четири дни.
Има ли непоносимост към Синтола?
- Да, при някои хора се наблюдава такава. Кожата се набръчква, все едно сте стояли дълго време в банята и Синтолът се изхвърля.
Съществува ли риск от увреждане на мускулните фибри?
- Нямаме данни за това. Вие сами разбирате, че легално продуктът се продава за мазане и тези, които си го инжектират, не признават това. Така обратната информация е оскъдна. Проблем може да настъпи, ако иглата попадне във вена. Аз съм говорил с лекари, специалисти по вътрешни болести, и те казаха, че ако не се инжектира повече от 5 куб.см, то няма да се наблюдава увреждане на мускулните фибри.
Как се отразява Синтолът на тренировките?
- Ако имате Синтол във вашия бицепс, първите няколко пъти, докато тренирате, ръката ви ще се помпи като луда. Това може би ще повлияе по някакъв начин на тренировката в първите два или три пъти, но вие ще свикнете с това усещане скоро. Според мен това е добро усещане и хората го търсят.
Има слухове, че някои топ професионалисти използват Синтол.
- И аз съм чул такова нещо, но не мога да го потвърдя. Никой от тях не го е купувал лично от мен.
Манфред Хьобел използвал ли е Синтол?
-  Не, Манфред Хьобел не е използвал такъв продукт, доколкото знам. А го познавам лично и щях да знам, ако го е използвал.
Как се продава Синтолът?
- Компанията, оторизирана да продава в САЩ, е "GenaPharm". Тя го продава легално като олио за мазане. Други фирми държат правата за продажби в Европа.

Още за Синтол

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.17620706558228 Seconds