Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Explode Silver Pro 5 кг
Explode Silver Pro 5 кг
278.00 BGL
Купи

Сълзи от охлюв
Сълзи от охлюв
5.90 BGL
Купи

Фитили
Фитили
10.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Creatine Monohydrate Pure 500gr
Creatine Monohydrate Pure 500gr
26.00 BGL
Купи
Rhodosorb-FARER 100 gr.
Rhodosorb-FARER 100 gr.
3.60 BGL
Купи
Снейл Еликсир
Снейл Еликсир
8.50 BGL
Купи
Спиране на анаболните стероиди - продължение
 

СПИРАНЕ, ЗАЩО?
Въобще защо спортистите спират анаболните стероиди? За това има разнородни причини. Най-често атлетите се страхуват за здравето си, което в някои случаи сигурно е оправдано. В случаите, при които циклите сдържат главно „твърдите" стероиди като ANADROL 50, HALOTESTIN, PARABOLAN и подобни, сигурно е добра идея, консумацията на стероиди да се ограничи до 12 седмици годишно.

Други цикли са така разчетени, че спирането на медикаментите след 2-3 месеца би повлияло отрицателно върху ефективността на програмата, при тези по-слаби цикли съществува възможността, спортистите да не са застрашени от здравословни проблеми, но въпреки това да спрат анаболните средства поради неоправдани опасения.

Много спортисти спират медикаментите от морални задръжки Нашето общество е на мнение, че спортните състезания са неморални, ако играят някаква роля допингови средства, но много спортисти считат, че употребата на допингови средства е неморална само когато не предстои състезание. Анаболните стероиди следва да се прилагат само когато трябва да се покажат ефективно постижения, а не между циклите, когато не е от значение отличната форма.


Това становище крие още една опасност. Предвид допинговите проверки атлетите са преминали от инжектируеми на орални стероиди. Обаче оралните стероиди са със сигурност по-вредни за спортистите, отколкото инжектируемите. Допинговите проверки изместиха употребата на стероиди от състезанията в интервалите между тях и при това поощриха употребата на значително по-вредни медикаменти. Къде, моля ви се, е тогава оправданието за тестовете?

Естествено главната причина за прекъсване на стероидната употреба е един или повече признаци на заболяване, предизвикано от медикаментите.

Разбира се, спира се и тогава, когато предстои състезание с тест.
Много атлети спират консумацията на анаболи също така съзнателно, както някои атлети никога не я спират. Тези спортисти са с най-голяма вероятност такива, които имат голяма нужда от стероидна пауза. При тези мъже и жени налице е един вид зависимост от стероидите, която представлява по-голяма опасност от самите медикаменти.

                                                                                                                                           ПРОДЪЛЖАВАПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

 
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.12701606750488 Seconds