Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Глицеринов сапун с екстракт от охлюви
Глицеринов сапун с екстракт от охлюви
1.50 BGL
Купи

BCAA Amino capsules
BCAA Amino capsules
23.00 BGL
Купи

Snail Soap
Snail Soap
1.80 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Неопренов суичър Explode
Неопренов суичър Explode
39.00 BGL
12.00 BGL
Спестявате: 27.00 BGL
Купи
Регенериращ гел Мукофикс
Регенериращ гел Мукофикс
12.00 BGL
Купи
Боралин- 4
Боралин- 4
28.80 BGL
Купи
Спиране на анаболните стероиди - II продължение
 

СПИРАНЕ ЗАЩО?
Добра причина за спиране на стероидите е за получаване на сигурност, дали показвате симптоми на зависимост, дали медикаментите ви владеят. Ако установите у себе си някаква форма на зависимост, пътят при терапевта става неизбежен. Аз считам, че е по-добре медикаментите от време на време да се спират, за да останете господари на положението. Сигурно е по-добре, и преди всичко по-евтино, от време на време да станете по-леки и по-слаби, отколкото да направите пътека до психотерапевта. Винаги трябва да запазвате контрол над медикаментите, винаги трябва да владеете положението, както и външния си вид


Тук се отнася и способността да посрещнете без проблеми лошия външен вид понякога. Хора, които и без друго са склонни към зависимост, трябва още в самото начало да се държат настрана от стероидите. Ако сте имали и по-рано проблеми с пристрастяване към други наркотици девизът гласи: долу ръцете от стероидите!

В обикновения случай употребата на стероидите може да се завърши, без атлетът да се превърне в развалина физически или душевно. Противниците на анаболите не се отказват да убеждават, че всички, постигнати с анаболите успехи, след спирането им се стопяват. Това може да се получи в най-неблагоприятния случай. За съжаления този „най-неблагоприятен случай" се преживява от много спортисти, без да се налага непременно.
По принцип спирането и запазването на достигнатия чрез стероидите прогрес не е магия. Решаващият фактор е доброто разчитане на времето. Правилното ноу-хау, комбинирано с правилен разчет за времето, прави и това „трудно време" само наполовина толкова трудно. По правило спортистите искат да спрат стероидите непосредствено след състезание. Тъй като след състезание следва често „фаза за отпускане" на тялото и духа, този момент е твърде неблагоприятен. В тази фаза често се занемаряват храненето и тренировките. Като се прибави и хормоналният обрат, т. е. нормализиране в обмяната на веществата, се получава често така нареченият „най-неблагоприятен случай".

Рязкото прекратяване на стероидите, „отпускът от тренировки", и обичайната „след диетична" лакомия и при най-добра воля не пасват заедно. За съжаление няма „най-добър" път за спиране на стероидите. За целта са твърде различни реакциите при спиране на стероидите, ползваните медикаменти и дозировъчните спектри на спортистите. Спирането на стероидите всеки мъж и жена трябва да оформят индивидуално. Но има и някои насоки с обща валидност.


ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

 
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.27096915245056 Seconds