Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Стероиди - факти
Има ли пристрастени към морфина? Бих казал - голямо количество. От друга страна колко са пристрастените към аспирина? Няма такива. Значи не следва да се твърди недиференцирано, че обезболяващите средства са опасни. Някои са, други не. Ако не се познават подробностите на специалния случай, не могат да се правят преценки. В повечето случаи медиите не се интересуват от подробности, а от цифрите на продажбите. Независимо от това, дали използвате стероиди или не, Вашето решение трябва да се повлияе от аналитично, рационални мислене, а не да се вземе само от някакво добро чувство.


Дискусията около анаболни/андрогенни трябва да се разглежда при това по-отблизо. И предимно анаболните стероиди притежават известна остатъчна андрогенност. И ако тези силно анаболни стероиди се приемат в големи количества, нараства и приетият дял андрогенна субстанция.
Поради това и считаните за чисти анаболи действат силно андрогенно. Противопоказания като косопад и подобни тогава възникват по същия начин, сякаш е използван андрогенен стероид. Дори и използваният стероид в своето анаболно/андрогенно действие да е по-слаб от изходния медикамент тестостерон.
Някои истини за анаболите:
1. Колкото повече анаболи приемате, толкова повече ще растете, ако тренировките и храненето са правилни.
2. Някои стероиди действат по-добре от други.
3. Оралните средства са по-вредни за черния дроб от инжектираните стероиди.
4. Колкото по-безвреден е някой орален стероид за черния дроб, толкова по-малко растеж ще донесе.
5. Няма твърде много, ако се говори за дозировките на анаболите. Твърде много за един може да означава твърде малко за друг.
6. Твърде много може да се отнася най-вече за здравословното състояние, а не и за определена дозировка. Доколкото здравето не страда, дозировката не следва да се определя като твърде висока. Докато науката се залови да уточни оптимални дозировки за спортните дейности, единствената мярка за големината на дозировката е собственото здравословно състояние.
7. Всички спортисти, които познавам лично, и които са приемали мега дози от стероиди, не са нито болни, нито умрели.
8. Не правете нищо само защото и друг го е правил, по отношение на Вашата консумация на анаболи.
Тези правила не съм разработил аз. Те са повече онова, което се е оформило повече или по-малко като истина през годините. Те не представят непременно моето лично мнение. Много повече те представляват мнението на повечето атлети, които ползват или са ползвали анаболи.
За съжаление много консуматори на анаболи не се съобразяват достатъчно със своето здраве. Тук както и преди нищо не се е променило. Анаболни тестове или не, или точно поради тях. Заради тестовете много се принуждават да застрашават повече здравето си, отколкото преди въвеждането на тестовете. Преуспяващи спортисти биват принудени да играят на руска рулетка със здравето си за да достигнат върха или за да останат там. Точно затова би трябвало да вземем всички възможни предпазни мерки.
Винаги съм смятал, че цялата материя се разглежда твърде консервативно, но това което става в момента ме принуждава отново да преосмисля тази точка.
От книгата на Торанс Кристофър Кларк
„Проект Мускулна маса”
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.11544799804688 Seconds