Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Explode Whey Protein
Explode Whey Protein
29.00 BGL
Купи

Livervitol
Livervitol
29.90 BGL
Купи

Регенериращ гел Мукофикс
Регенериращ гел Мукофикс
12.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Ecdy-Steel
Ecdy-Steel
36.00 BGL
Купи
Amino Caps
Amino Caps
45.00 BGL
Купи
Creatine Ethyl Ester Malate
Creatine Ethyl Ester Malate
25.00 BGL
Купи
Стероиди - Вирилизация
Това е страничен ефект, който е специфичен за жените. Белег за това е загрубяване на гласа. Това се дължи на временна промяна в ларинкса.


Уголемяването на клитора е друг страничен ефект, характерен за жените, които употребяват анаболни стероиди. Степента на страничните явления зависи от типа на използвания стероид. Окосмяването на лицето е друг белег за поява на вирилизация. Тези белези се появяват тогава, когато има употреба на анаболни стероиди с изявен андрогенен ефект.
Другите белези, характерни за вирилизацията са: дисменорея/ разстроен и ненавременен менструален цикъл/, промяна във формата на лицето. Жените придобиват лицеви особености, подобни на тези на мъжете. Жените също изпадат в депресия, докато употребяват анаболни стероиди. Ако тези фактори са налице, необходимо е прекъсване на стероидния цикъл или да се смени до сега използвания препарат. От тези странични ефекти страдат жени, които употребяват Testosterone, Dianabol, Finajet и др. твърди андрогенни препарати. Dec е подходящ препарат за жените-състезатели, също така и малки дози от Anavar, Winstrol и Primobolan. За жени, страдащи от вирилизация, се препоръчва употребата на антиандрогенния препарат Aldctone. Той е ефективен във всички случаи.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.16074991226196 Seconds