Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Rhodosorb W 100 мл.
Rhodosorb W 100 мл.
12.60 BGL
Купи

3 вида Л-карнитин
3 вида Л-карнитин
55.00 BGL
43.00 BGL
Спестявате: 12.00 BGL
Купи

Amino Caps
Amino Caps
45.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Explode Silver Pro
Explode Silver Pro
34.00 BGL
Купи
Rhodosorb Plast
Rhodosorb Plast
2.60 BGL
Купи
Rhodosorb-h Capsules
Rhodosorb-h Capsules
49.60 BGL
Купи
Стимуланти и спорт ІІІ част
Мислене трябва и със стероидите и стимулантите. Ако не ги употребявате разумно ще си докарате само поражения на тялото и/или няма да постигнете задоволителни постижения. Там също трябва да откриете методиката, по която да извлечете максимални дивиденти от употребата им, но опитът ви кара да мислите по-трезво и по-целесъобразно. Докато за начинаещият остава да се потопи в интернет форумите и да разучава докато не изгради база от знания нужни му да използва медикаментите и щангите рационално!Няма как да минем и без предпочитаните от билдерите стероидни медикаменти. Дори и непросветените са чували за прословутия и неповторим метан. Истинското наименование на този медикамент е метандиенон или метандростенолон. Отличен в период за маса, този орален препарат дава огромен прилив на сила и екстремно покачване на кг, голяма част от които са вода. Задръжката на тази вода спомага за смазването на ставите и хидратация на клетките. Този медикамент присъства в почти всеки цикъл на билдера поради това че действа перфектно в комбинация с инжекционните стероиди и дава начален тласък при започване на цикъла (кикстарт). Занижава ендогенното производство на тестостерон, а също така лесно ароматизира, т. е. част от него се преобразува в естроген в организма и може да се наблюдава т. нар. гинекомастия (доброкачествено уголемяване на зърната при мъжа). Употребата му заедно с хепатопротектори парира токсичното му влияние върху черния дроб. Стромбата или винстролът е един изключителен препарат в фаза дефиниране и подчертаване на мускулите. Изчистване на задържана вода, блокиране на 60% кортизола в организма и запазване на максимално количество мускули при тежки аеробни тренировки за изчистване на подкожните мазнини. Винстролът не влия е вътрешната секреция на тестостерон поради своята структура. Страничните ефекти са вследствие на това,че е дериват на DHT: засилено окосмяване, оплешивяване при предразположени, акне и омазняване на кожата. При оралната форма се наблюдава уголемяване на черния дроб, което може да бъде избегнато с употребата на чернодробни протектори.

Добавки-промоция

Дека е един от най-използваните инжекционни стероиди на пазара. По непотвърдени данни е най-почитаният препарат в бодибилдинг средите, защото работи страхотно. Задържа вода, но тя е по-малко в сравнение с тестостерона и след краят на цикъла по-голяма част от качената с него маса се запазва. Ароматизира слабо, но също така занижава силно собственото производство на тестостерон. Анадрол е може би най-отбягваният медикамент от билдерите заради сериозните странични ефекти. Той е орален стероид и тежко засяга функцията на черния дроб. Наддаването на тегло е екстремно, но това не става без помощта на водната задръжка. След края на цикъла теглото рязко спада заради изчистването на водата. Дериват е на DHT и затова не се преобразува директно в естроген, но рискът от гинекомастия си остава завишен. Страничните ефекти са тежки: силно акне, засилено окосмяване по цялото тяло, опадване на косата и оплешивяване, високо кръвно налягане, силна агресия. Драстично намалява собственото производство на тестостерон. Въз основа на този стероид много билдери изграждат нелоша мускулатура и най-вече добиват нечовешка сила, която понякога завършва злощастно с разкъсване на мускул. Тестостеронът е инжекционен стероид подходящ в качествените стероидни цикли, както за маса, така и за релеф. Тестостеронови медикаменти биват тестостерон енантат, тестостерон пропионат, омнадрен, сустанон и други. Омнадренът и сустанонът са препарати с наличието на еднавки съставки-бързи и бавни естери. Тестостерон пропионатът се използва най-често в период на дефиниране и стягане на мускулатурата без подпухване на мускулите. Тестостерон енантат пък е агентът за максимална маса. Както омнадрена и сустанона задържа вода и голяма част от придобитите през цикъла килограми се дължат на нея. Водната задръжка издува мускулите и им придава гладък вид(пропионата не задържа вода). Натрупването на мазнини под кожата поради ароматизацията води до загуба на релеф. Използват се в комбинация с анадрол или метан за максимално нарастване на размерите. Негативните ефекти са: окосмяване, агресия, мазна кожа и оплешивяване. Ароматизацията е силна, а ендогенното производство на тестостерон спада силно. Има още безброй други видове препарати, както за нарастване на обемите, така и за изсушаване и сепариране на мускулите. Комбинацията от орални и инжекционни препарати е доказано най-ефективна и дава радикални резултати. Страничните ефекти могат да бъдат избегнати с протектори, но понякога и те не помагат, особено при предразположени билдери.
В заключение можем да направим равносметка. Стероидите и стимулантите са изключително ефективни допинг средства, без които спорта не би бил това което е към днешна дата. Всички тези постижения на спортистите се дължат не само на техния потенциал но и на „химическите сътрудници зад кулисите”. Ала цената от употребата на стимуланти може да бъде твърде висока, а в непрофесионалните среди и неоправдана. Човек трябва да осмисли своите приоритети и да разсъди дали е наложително за него да употребява допинг или не. Все пак стимулантите са забранени вещества и явно крият риск за живота на приемащите ги. Преди да направите крачката към забранените вещества, обмислете добре своето решение тъй като то може да ви коства много.
Стимуланти и спорт
Стимуланти и спорт II част

Автор: shefa

Внимание: Статията е от поредицата материали, написани от членове на форума. Използвайте информацията само след сериозно обмисляне и сравняване с други източници.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.13711404800415 Seconds