Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Боралин- 5
Боралин- 5
28.80 BGL
Купи

BCAA Amino capsules
BCAA Amino capsules
23.00 BGL
Купи

Explode Liquid L-carnitine 500ml
Explode Liquid L-carnitine 500ml
27.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Explode Whey Protein 5 кг
Explode Whey Protein 5 кг
240.00 BGL
Купи
Тениска Explode (с бродерия)
Тениска Explode (с бродерия)
20.00 BGL
Купи
Snail Soap
Snail Soap
1.80 BGL
Купи
Тестостерон ундеканоат част ІІІ
Подкожната имплантация на тестостеронни хапчета е метод за предписване на тестостерон, който не се знае от много хора. Тези импланти са направени  от топящ се кристалообразен стероид и са в цилиндрична форма. "Органон Лтд", компания, базирана в Сидни, Австралия, произвежда 100 и 200мг тестостеронно хапче. То има цилиндрична форма с диаметър 4,5мм и дължина 6мм (100мг) и 12мм (200мг) и се имплантира чрез малка хирургическа процедура под местна упойка. предпочитаното място за поставяне е долната коремна стена.
Тестостеронните имплантанти остават ефективни за над година. Повечето от тях, които са били използвани в момента, остават ефективни за 4-6 месеца. След като имплантът е в пациента, той не трябва да се грижи за приема на тестостерон. Ерозията на повърхността му държи тестостеронните нива постоянни. Тази постоянност помага да се намалят или напълно да се елиминират страничните ефекти, които често произлизат от големи флуктуации на тестостеронните нива. Либидото, потенцията и настроението остават относително постоянни.
Тестостеронът може да бъде вмъкнат в биоразлагащи се микросфери. Тестостеронно заредените микросфери могат да осигурят контролирано освобождаване на тестостерон за няколко седмици или дори месеци. В едно изследване единичната вътрешно мускулна инжекция, поставена в микросфера, повдига тестостеронното ниво на човек, на когото липсват тестисите, в нормалните граници за 70 дни.Трансдермалното приложение на анаболните стероиди е също доста ефективно. Те могат да се абсорбират чрез кожата. Скротумът ги абсорбира най-добре, около 40 пъти по-добре от предмишницата. За да се използват предимствата на способностите му за много добра абсорбция бе разработена трансдермална терапевтична система (ТТС) за приложение при него. Тя се състои от полимерни мембрани, заредени с тестостерон. Те трябва да се подновяват всекидневно. Когато са прикрепени към кожата на тестисите, те доставят постоянно ниво на тестостерона. То пък помага да се намалят или напълно да се елиминират страничните ефекти, които често произтичат от колебанията в тестостеронните нива, Трансдермалното приложение на тестостерона стана много широко разпространено, тъй като е един от най-добрите методи за осигуряване на постоянно тестостеронно ниво. При така предписан тестостерон може да се получи случаен пренос от човек на човек. Това не е така вероятно като с ТТС. Въпреки това е наблюдавана андрогенизация на жени от партньори мъже, използвали тестостеронни кремове.
Ректалното приложение на тестостерона е използвано с цел да се избегне дезактивацията при първото преминаване на тестостерона през черния дроб. Предписването на свещичка, съдържаща 40мг тестостерон, причинява незабавно и рязко покачване на серумния тестостерон, траещо за около 4 часа. Резултатни нива на тестостеронния серум за лечението на мъже с повредени или липсващи тестиси може да бъде постигнато чрез повторно предписване. Ректалното предписване на тестостерон не стана популярно, тъй като пациентите използват с неохота свещички три пъти дневно за дълъг период.
Дезактивацията от първото преминаване на тестостерона през черния дроб може също така да се избегне чрез употребяването на тестостерона чрез носовата лигавица. Носовото му прилагане причинява несигурни нива на абсорбция и краткотрайно повдигане на тестостеронното ниво. Като резултат то се използва рядко.
За да работят анаболните стероиди, трябва да бъдат получени и обработени от индивидуалните клетки. Рецепторите, които могат да разпознаят анаболните стероиди, се свързват с техните молекули и позволяват на клетките да обработят анаболните стероиди. При нормални обстоятелства рецепторите за анаболни стероиди в мускулите са наситени с естествено получили се тестостеронни молекули. Като резултат консумацията на анаболни стероиди при нормални условия има малък ефект върху мускулния растеж и сила. При всички случаи упражненията увеличават броя на ненаситените анаболни рецептори. Това увеличава възможността на тялото да обработва анаболните стероиди, което съответстващо увеличава ефективността им. Използването им трябва да бъде свързано с физически упражнения, за да подпомогне значително увеличението на мускулния размер и сила. Жените имат повече ненаситени с анаболни стероиди рецептори, тъй като те имат по-ниско ниво на тестостерона. Това значи, че те са по-чувствителни към анаболните стероиди.
Без значение колко упражнения се изпълняват, винаги се стига до точка, при която всички възможни анаболни рецептори в мускулите стават наситени. Когато това стане, по-високите дози анаболни стероиди няма повече да водят до увеличаване на мускулния растеж. Те обаче ще продължават да въздействат върху други части на тялото, които имат ненаситени анаболни рецептори. Те съществуват не само в мускулите, но и в другите тъкани в цялото тяло, включително простатата, сърцето, тестисите, семенните тръбички и вероятно в мозъка. Това изобилие от рецептори в различните тъкани води до различните физиологични ефекти от анаболните стероиди.

Тестостерон ундеканоат част ІІ
Тестостерон ундеканоат част І
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.15591812133789 Seconds