Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Боралин Slim
Боралин Slim
29.70 BGL
Купи

Explode Liquid L-carnitine 50ml
Explode Liquid L-carnitine 50ml
3.00 BGL
Купи

Боралин- 8
Боралин- 8
28.80 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Детокси Ливър
Детокси Ливър
10.20 BGL
Купи
Snail Soap
Snail Soap
1.80 BGL
Купи
Rhodosorb Plast
Rhodosorb Plast
2.60 BGL
Купи
Тестостерон ундеканоат - част ІІ
Тази намаляваща промяна на сексуалните желания ще създаде психологични проблеми. След като веднъж започне, намаляването на потентността ще предизвика нервно напрежение у мъжа за това как се представя сексуално. След като веднъж изпита трудности или пък изобщо не е в състояние да осъществи сексуален контакт, той ще мисли затова неприятно събитие при всеки следващ такъв. Този често неконтролиран и мощен спомен може да го доведе до импотентност.
Повечето жени смятат, че причината съпругът им на средна възраст да стане импотентен е в тях. Както се е изразила една съпруга на полицай: "Ако бях Мерилин Монро, дори и мъртъв мъж би получил ерекция". Всъщност вярно е точно обратното, казват експертите. Всеки мъж на средна възраст със страх за потентността си в присъствието на Мерилин вероятно би се превърнал в пихтия.Намаляването на потентността, свързано с мъжката менопауза, може да е следствие от различни фактори. Най-честият случай е недостатъчно снабдяване на пениса с кръв заради артериални проблеми. Диабетът, пушенето, високото кръвно налягане и високото съдържание на холестерол също може да съдействат за мъжката импотентност чрез създаването на пречки пред кръвообращението на пениса.
Наркотици като алкохол и тютюн също могат да причинят разстройство на мъжките сексуални функции. Когато лекарите са изследвали тъкан от пациенти с хроничен алкохолизъм, са открили, че нервните окончания в пениса са мъртви. За разстройството на мъжките сексуални функции вероятно главният виновник е пушенето. Той поврежда тънките стени на кръвоносните съдове на пениса и те не могат да се разширят, за да нахлуе кръвта, необходима за ерекцията.
Но дори и когато мъжът е в идеално здраве и не използва алкохол или тютюн, понякога съществува вероятност да изпита намаление на сексуалната потентност. Това е заради това, че при мъжете тестостеронните нива намаляват с годините. При повечето мъже те започват да намаляват в средата на 50-те и 60-те години. Тестостеронът стимулира сексуалното развитие, костния и мускулния растеж, оказва въздействие върху доброто настроение и възбужда сексуалното желание.
Тестостеронното ниво на възрастния мъж може да се ограничи в рамките на широк диапазон на нормалното - 300 до 1200 нанограма за децилитър. Той обикновено изпитва намаление на наличния си тестостерон с времето. С годините производството на тестостерон намалява и се увеличава продукцията на протеин, наречен sex hormone binding globuline.
Тестостеронът се свързва с протеина, намалявайки наличието му в тъканта. Анаболните стероиди могат да се използват в битката с мъжката менопауза. Д-р Карутърс и партнъорът му д-р Джон Морган от Хормоналния здравен център в Лондон са пионери в хормонно заменящата терапия. Те са предписали тестостерон на неколкостотин мъже за последните няколко години. Обикновено на пациента е поставян имплантант (присадка - бел. прев.) под формата на хапче, който отделя тестостерон непрекъснато за период от шест месеца. Когато ефектът изчезне, се предписва нов имплантант. "Съотношението на тестостерон с такъв имплантант е доста високо", казва д-р Карутерс. Други доктори пък са загрижени за страничните ефекти, които могат да причинят стероидите - като атрофия на тестисите и ускорено образуване на рак на простатата. Като резултат терапията за замяна на тестостерона не е широко разпространена.
Понастоящем някои доктори експериментират с използването на анаболни стероиди за лечението на мъжката менопауза. Ако тези експерименти завършат добре, може би скоро анаболните стероиди ще бъдат по-широко произвеждани и разпространени.
Използват се и алтернативни методи за предписване на анаболни стероиди за увеличение на ефективността им. В добавка към оралния метод и инжекцията, за които стана въпрос по-горе, те се предписват също така чрез подкожна имплантация на силастични капсули или хапчета, орално предписване в микроформа, трансдермално приложение, чрез анални свещички и чрез носови капки.

Тестостерон ундеканоат - част І

Тестостерон ундеканоат - част ІІI
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.1272828578949 Seconds