Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Explode Мъжки потник
Explode Мъжки потник
15.00 BGL
Купи

Explode Whey Protein 5 кг
Explode Whey Protein 5 кг
240.00 BGL
Купи

Rhodosorb-FARER 200 gr.
Rhodosorb-FARER 200 gr.
5.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

L-carnitine Gel
L-carnitine Gel
12.00 BGL
Купи
Reproduct Factors +
Reproduct Factors +
38.00 BGL
Купи
Explode Whey Protein 5 кг
Explode Whey Protein 5 кг
240.00 BGL
Купи
Фалшиви стероиди - част ІІ
Разбира се, използващите стероиди би трябвало да избягват тези продукти, ако това зависи от тях. Често пъти повечето от медикаментите имат такива етикети и опаковки, че не може да се открие разликата между фалшивите и истинските. Истинските стероиди винаги имат защитна пломба, фалшивите - не. Срокът на годност е принтиран върху етикета на фалшивия препарат, а на истинския представлява щемпъл. При последните - етикетът се поставя на шишето, то се пълни и след това се слага щемпъл за срока на годност. Често пъти фалшивите препарати пристигат с етикети, които са залепени накриво и капачката на шишенцето не е плътно прилепнала.
При истинските препарати се налага да имаш доста добре развити мускули за да успееш да завъртиш стопера на върха на шишето. При фалшивите препарати никак не е трудно. Те нямат листовка в опаковката (детайлно описание на продукта, странични реакции, препоръчителни дози при използването им и др. важна информация за медикамента) която присъства винаги при истинските препарати. Освен това, при законните медикаменти шишенцето е обгърнато от пластичен филм, поставено е в кутийка и е единично. Това са в общи линии разликите във външния вид между истинските и фалшивите препарати.
 
 

Следват някои от лабораторните имена, които не са били фалшифицирани от 1991 г. насам: BOLAR, SCHEIN, GOLDLINE, MciMEIL, ELDER и ROBERTS.
От няколко години насам на черния пазар се появиха фалшиви препарати, под имената: RUGBY, CIBA-GIEGY, CARTER, STERIS, LIPHOMED и UPJOHN. Новите фалшиви препарати доказват, че всяко лабораторно име може да бъде фалшифицирано.
Чиновници от Здравното министерство и Министерството на търговията на Мексико, затвориха най-големия доставчик на фалшиви стероиди, а той е Labortorios Milanos, който редовно не плащаше данък общ доход, и който произвеждаше медикаменти, които не съдържаха това, което пише на етикета. Жертвата на тази операция, Жуан Маклиш, беше обявен за издирване от ФБР повече от две години. Чиновниците не проявиха благоразумието да го екстрадират.
Екс генерала на Панама Мануел Нориега финансирал този завод в Тихуана. Генералът бил внедрил в завода близо 1 000 000$ и не след дълго печалбата му се равнявала на близо 5 000 000$.
Тази огромна фабрика на фалшиви стероиди в Тихуана, предлагала повече от 80% от стероидите на черния пазар в САЩ. А това са техни представители: Stromba, West German Dianabol, Deca, Cypionate, Parabolan. Equipose, Winstrol-V, Liquid Pianabol, Oxandrolone, Finajet, Bolasterone, Anavar, Anadrol inj., Primobolan tabl. и още други. Някои от тези медикаменти са все още достъпни и ги има на черния пазар, защото те са били произвеждани в големи количества. Откакто тази лаборатория беше затворена, новите фалшиви лаборатории определено не се радваха на същия успех.
Някои от известните фалшиви препарати на черния пазар, съдържат точно това, което се очаква. Някои от тях съдържат активна стероидна съставка, но не тази, която е описана на етикета. Това може да бъде проблем по-специапно на жените. Жена, която си мисли, че взима орален Anavar, може би използва Dianabol - препарат, избягван от жените. Това може да създаде проблем и на атлети с ниско тегло, които искат да избегнат силните андрогенни ефекти на някои от стероидите.
Тестването на стероидите е правилния път за да разберем какво съдържат те. Аз мога да кажа, че ще разпозная всеки фалшификат само като го погледна. Някои от използващите стероиди разделят фалшивите стероиди на добри и лоши. Добрите могат да бъдат като Dianabol - в малко шишенце, със син цвят, произведен в Мексико, но на етикета е отбелязана Германия. Този фалшив стероид работи при тези, които го използват. Лошите фалшификати са тези, които не съдържат никакви активни съставки.
В   усилията   си   да   осигурим   най-добрата   достъпна информация за фалшивите препарати, ние придобихме запас от знания от най-добрата аналитична фабрика в областта на стероидите. Техният технически опит включва използване на газхроматография и масспектрометрия, които са включени в по-висш аналитичен метод
Преди 1991 г. пазара на фалшиви стероиди продължи да преуспява в САЩ, Канада и Мексико. Сгромолясването на легитимните анаболни стероиди очевидно се дължи нa препълнения пазар с фалшиви препарати, както и на липса на познания сред купувачите. Няма други източници, освен тази книга и допълненията към нея, които да проследяват пътя на фалшивите препарати, отричайки тяхното купуване и приемане. Преди една година ние тествахме част от новите фалшификати и разпознахме техните точни съставки. Искаме също да разпознаем и някои от другите, които предполагаме, че съдържат малка част активни или въобще не съдържат активни анаболни субстанции.

"Азбука на стероидите"
Майкъл Дюпон
 
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.19294595718384 Seconds