Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Къси панталони Explode
Къси панталони Explode
32.00 BGL
Купи

Хеликс Флекси
Хеликс Флекси
18.70 BGL
Купи

Боралин- 5
Боралин- 5
28.80 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Creatine Ethyl Ester Malate
Creatine Ethyl Ester Malate
25.00 BGL
Купи
Gold Matrix Gainer 5 кг
Gold Matrix Gainer 5 кг
154.00 BGL
Купи
Explode Mass Gainer 5 kg
Explode Mass Gainer 5 kg
115.00 BGL
Купи
Фалшиви стероиди
Фалшивите стероиди са нелегални копия на истинските фармацевтични продукти. Фалшификатите се върнаха на пазара от няколко години - от както новите движещи сили пуснаха във фармацевтичните лаборатории стероиди, произведени в САЩ за изследване. Оттогава те се появиха на черния пазар. Едновременно с това се пуснаха и ветеринарни препарати, които започнаха да се използват и от атлети. Използването на стероиди беше изцяло извън закона. Можеха да се употребяват само срещу рецепта.
Едновременно с нарастващите въпроси за стероидите, престават доставките и се открива голяма дупка. Фалшивите стероиди успяха да я запълнят.
 
 
Първият известен старт на фалшивите стероиди беше през 1983г. в Калифорния. Наричаха се DDR продукти. Те бяха в шишенца от 30 куб.см, всяко струваше от 200$ до 400$. Бяха продавани като алтернативни стероиди и както би могло да се очаква съдържаха тайна формула, която спомагаше за изграждането на невероятна мускулна маса, а в действителност не съдържаха нищо истинско. Производителите им спекулираха и съдържанието им се състоеше от смесицата на няколко съставки, всяка от които струваше приблизително около 10$. През 1986г, производителите на тези фалшификати бяха изритани от пазара. Но за този период те успяха да натрупат печалби от хиляди долари благодарение на тези фалшификати.
Този сценарии се разиграва и до днес на пазара. Това е очевидно особено след успеха на DDR продуктите. Бизнесът с фалшивите стероиди се подхранва и от факта, че някои атлети купуват всичко което им попадне, само и само да натрупат повече мускули. Новите фалшификати се появяват навсякъде.   Основните   препарати,   които   се   произвеждат включват - DMU, анаболни инжекции, маймунски растежен хормон и др. Производителите на всички тези препарати се радват на огромен успех на черния пазар.
След прекратяване производството на повечето от популярните американски стероиди: Dianabol беше забранен от американските фармацевти. Често, под друго име, основните дилъри реализираха и направиха огромно състояние от разпространението му на пазара. Те създадоха контакти с Мексико, които бяха съгласни да работят с тях. Там беше изградена най-добрата фармацевтична лаборатория за производство на анаболни стероиди до сега. Бяха инвестирани много средства, отглеждаха се растения за производството на анаболни стероиди. Те започнаха да произвеждат някои от най-популярните медикаменти на пазара като Dianabol, Decanoale, Anavar и главно Testosterone. Докато предишните фалшификати имаха прост черно-бял етикет, новите медикаменти придобиха професионален облик, беше трудно дори експерт да различи истинските от фалшивите препарати. Повечето от тези фалшификати съдържаха истински мастноразтворими стероиди. Съдържанието обаче не отговаряше на това, което пишеше на етикета. Но почти винаги съдържаха активни съставки. Едно списание за бодибилдъри, миналата година разгласи, че тези препарати съдържат неидентифицирани субстанции. Лабораторните тестове доказват, че това са нелегитимни медикаменти.
Лабораториите за фалшиви препарати не се инспектират от институции като FDA, следящи за качеството на медикаментите и санитарните условия на работа. Не само това, но повечето фалшификатори знаят, че ако заобиколят правилата ще извлекат по-голяма полза. Някои от използващите стероиди отравят кръвта си след употребата на фалшиви медикаменти. По този повод един доктор каза: "Негоден за консумация от хора." Други съобщават за получена инфекция на инжектираните места. Една друга история ни съобщава за умрял атлет, който използвал фалшив HCG, който съдържал летални токсини.
 
"Азбука на стероидите"
Майкъл Дюпон
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.30947995185852 Seconds