Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Growth Factor-1
Image 

Ключът към сериозен растеж!

Как можете да изградите тяло като на професионалния бодибилдер?

Ако се храните правилно, тренирате здраво и спите достатъчно, има само две причини, които могат да попречат на растежа: съотношението на анаболните(изграждане на тъкани) и катаболните(разграждане на тъкани) процеси в тялото и нивото на хормоните в кръвта.

Тренирането кара  мускулите да преработват анаболни хормони. За да постигнете оптималното ниво на растежа, трябва да разберете колко дълго да тренирате, преди да починете и позволите на  тялото да замени анаболните хормони, които са били изразходени . Ако вие претренирате, всички анаболни хормони ще бъдат използвани и катаболните хормони ще започнат да доминират. Ако тренирате недостатъчно,  ще прахосате някои от естествените анаболни хормони, които  тялото създава.

Трябва да се научите как да максимизирате естествения запас на вашето тяло на анаболни хормони. Ще се сблъскате с някои проблеми. Парадокс е, че дори ако правите всичко правилно, в края на краищата ще достигнете плато, което не можете да преодолеете. Нивото на растежа, при което платото е достигнато, е предопределено от количеството анаболни хормони, които тяло естествено създава. Единственият начин да преминете през платото е  да се повиши нивото на анаболни хормони в кръвта.

Анаболните стероиди изкуствено вдигат количеството анаболни хормони в кръвта и позволяват по-нататъшен растеж. За нещастие анаболните стероиди са нелегални и могат да бъдат опасни, ако се употребяват неправилно.

По време на  моето проучване на „Библията на стероидите” аз пробвах много ергогенични добавки. Както преди съм казвал, употребата на повечето от  тези продукти беше напълно безсмислена или резултатите бяха кратковременни, това можеше лесно да се получи чрез правилна диета. Повечето продукти в момента на пазара са просто скъпи форми на преобразувана храна. Те могат да правят чудеса за недохранени индивиди, които нямат достъп до супермаркети, но те са прахосване на пари за здрави индивиди. След цялото време, което загубих и големите суми, които изразходих, проучвайки ергогенични   продукти, аз успях да намеря един легален продукт, който значително увеличава размера на мускулната маса и силата. Той е наречен Growth Factor-1.

Growth Factor-1 увеличава нивото на анаболни хормони в кръвта. Това води към по-бързо възстановяване, увеличена сила и увеличена енергия. Най- важното, той предоставя на вашите мускули допълнителното гориво, от което се нуждаят, за да преминат „платото” и да започнат отново да растат. Увеличаване на нивото на анаболни хормони в  кръвта  позволява да пробиете през естествените ограничения на вашето тяло. Това е ключът към сериозен растеж и единственият начин за изграждане на телосложение на професионален бодибилдер.

Растежът, за които си мислих, че беше  възможен само при употребата на стероиди, се оказа възможен с помощта на суплемент. Growth Factor-1  е единственото средство на пазара, което ще ви позволи да имате мускули като на професионалните културисти.


ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

 
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.28114795684814 Seconds