Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Creatine Monohydrate Pure 500gr
Creatine Monohydrate Pure 500gr
26.00 BGL
Купи

Тениска Explode (с бродерия)
Тениска Explode (с бродерия)
20.00 BGL
Купи

Фитили
Фитили
10.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

L-carnitine capsules
L-carnitine capsules
28.00 BGL
Купи
Explode Liquid L-carnitine 500ml
Explode Liquid L-carnitine 500ml
27.00 BGL
Купи
Arginine Matrix
Arginine Matrix
23.00 BGL
Купи
Masteron
Други препарати: Drostanolon
Съдържание: Dromastanolone Di-propionate
Производители: SQUIBB Canada,  Roos Lion, Genencspharm, Sarva Syntex, British Dragon

Masteron е стероид, високо ценен от състезаващите се културисти. Както и другите препарати на базата на DHT, той е идеален за предсъстезателната подготовка. Masteron  не ароматизира в каквато и да е доза. Повишаването на мускулната маса е често споменавано от атлети използващи го. Ненадминат е по своя ефект правещ мускулите релефни, плътни и пълни. Препаратът втрърдява вече изчистените мускули. Използвайки този препарат културистът подчертава мускулната сепарация.
Използването му предизвиква твърдост в мускулите, от която се нуждаят всички състезатели. Бодибидърите го използват последните 4-5 седмици преди състезанието, съвместно с Primobolan, Parabolan, Oxandrolone и Winstrol. Novadex обикновенно не се използва с него, защото той не ароматизира в каквито и да е дози. Токсичността на този препарат спрямо черния дроб е много малка. Този стероид показва силно анаболна активност, и по ниска андрогенност от тестостерона. Освен в предсъстезателни цикли може да се ползва в цикли, където се избягват водната задръжка и ароматизацията. Във този случай атлетите разказват за увеличена сила и добре изглеждащи мускули. Не се явява същият прираст на сила, както при тестостерона, защото водната задръжка характерна тестостерона  работи по-добре за това. Той бързо влиза и излиза от обмяната. Тъй като субстанцията Dromastanolone Di-propionate e  с кратък полуживот, честите  поставяния на инжекции са необходими.
Този факт прави на Masteron много интересен,  когато приемащите го трябва да дадат  отрицателен анализ на урина при допинг тест.
Тъй като субстанцията Dromastanolone Di-propionate не остава в тялото  дълго в задоволително количество,  атлетите инжектират съединението с страхотен успех  до две седмици преди тест.
Употребата на Masteron  не е ограничена само  до етапа на предсъстезателна подготовка. Атлети, които искат да избегнат водно задържане и които лесно повишават ниво на естроген, също оценяват Masteron.

В този случай една ампула (100 мг) се инжектирана всеки втори ден. В комбинация с Primobolan, Winstrol или Тестостерон пропионат  могат да бъдат придобити огромна сила и увеличаване на теглото, като резултатите са качествени и дълготрайни. Въпреки че жените не използуват Masteron много често,  има жени атлети  които го  взимат преди състезание.

Дозировка на Masteron
Дозите, които са обичайни са 100 мг на всеки 3 - 6 дни. Естерът на Di-propionate, използуван с това съединение осъществяват неговата дейност  само за  няколко дни. С такова кратко времетраене, инжекциите трябва да бъдат многократни поне всеки 3 или 4 дни за да поддържат постоянно ниво на хормонът в кръвта. Седмичните приеми са в рамките на 300 - 500 мг. Ако жени  приемат препарата, дозата трябва да бъде ограничена до не повече от 25 - 50 мг седмично.

Странични ефекти на Masteron
Страничните ефекти общо взето са меки с този стероид. Гинекомастията и водната задръжка са незначителни. Все  пак контролирайте кръвно налягане, препарата не  е токсичен за черения дроб. Проблеми може да има само при дълготрайна употреба. Единствените забележими странични ефекти произхождат от основните андрогенни свойства на DHT. Това включва акне, окосмяване по тялото, агресия и ускорена загуба на коса.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.26970100402832 Seconds