Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Rhodosorb-FARER 200 gr.
Rhodosorb-FARER 200 gr.
5.00 BGL
Купи

Сълзи от охлюв
Сълзи от охлюв
5.90 BGL
Купи

Шейкър Explode 600мл
Шейкър Explode 600мл
7.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

6 Pro
6 Pro
112.00 BGL
Купи
Reload
Reload
45.00 BGL
Купи
Rhodosorb Plast
Rhodosorb Plast
2.60 BGL
Купи
Winstrol, stanozolol, stromba
Image 

Winstrol е много популярен анаболен стероид,  получен от DHT. Неговата активност е много по-слаба, което вероятно се дължи на слабо изразения андрогенен характер.

За пръв път на пазара го въвежда Winthrop през 1961 г. Разработен е от лабораториите Стърлинг в САЩ. Среща се още под наименованията Stromba, Stanabol и Stanol.

Той проявява слаба андрогенност ( в нормални дози) и не ароматизира. Когато се употребява в големи дози, може да бъде токсичен за черния дроб , водната задръжка е страничен ефект при него. Това е много популярен стероид, който често се съчетава с Primobolan & Parabolan, Grouth hormone за релеф. Някои билдери го съчетават с Тестостерон и Anapolon за маса и сила. Жените често го използват, но може да се получи вирилизация, понякога дори и при малки дози.

Билдери, които са го употребявали, споделят, че мускулното наддаване, получено от този медикамент, е сериозно. Има и други мнения, че Stromba не е много добър препарат и че това е доказвано многократно при клинични тестове. При тези тестове е изследвано до каква степен Winstrol ограничава действието на катаболния хормон кортизол. Оказало се, че при 60 мг на кг телесно тегло Winstrol ограничава започналите катаболни процеси едва с 30%.  Но защитниците на Stanozolol твърдят, че са запазили почти всичко постигнато след прекратяване на препарата.


Атлетите са открили, че инжекционната форма е по-добра от оралната.

Оралната форма в България се предлага от испанската фирма Zambon, тайландската British Dragon и от Body Research във форми от 2 мг, 5 мг и 10 мг. Характерно за оралната форма е, че въздейства върху черния дроб подобно на Methandrostenolona и Anadrol . Следователно при употреба на Winstrol трябва да се приемат допълнително хепатопротектори като Карзил,  Липовитан и др. Инжекционната форма на Winstrol има особеност, която го отличава от повечето парентрални стероиди, той не е разтворен в маслен разтвор, а във воден. За разлика от другите стероиди Winstrol има малък полуживот, което налага много по-често да се инжектира. За да е удовлетворителен ефектът, трябва да се приема през ден. Много билдери твърдят, че най - добри резултати се наблюдават при ежедневни инжекции. Това създава известно неудобство.

Съществува и ветеринарна форма, която е американско или австралийско производство. Европейското производство на този препарат е предназначено само за хора.

Дози в порядъка на 3-5 мл на седмица за мъже, 1-2 мл на седмица за жени са най-често употребяваните. Оралното приемане на медикамента е 15 - 30 мг на ден за мъже и 5 -10 мг на ден за жени.

Вирилизация - (лат. Virilis – мъжки, свойствен на мъжете), (мускулизация) – появяване на мъжки черти у жените като последица от андрогенно въздействие

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

 
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.20409917831421 Seconds