Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Арнолд Шварценегер
Арнолд Шварценегер е роден на 30 юли 1947 година в Tал, близо до Грац, Австрия. Баща му Густав е бил бивш военен офицер, по-късно полицай. Майка му Аурелия заедно с баща му го възпитават строго в католическото им домашно огнище. Арнолд е имал с 1 година по-голям брат Майнхард, който обаче умира във автомобилна катастрофа.
Името Шварценегер означава черен орач.
Започва кариерата си в Грац с една единствена цел - спечелване на титалата "Мистър Вселена". Разходите по постъпване в спортно училище били твърде големи, затова той си прави своя собствена спортна стая в мазето на къщата на родителите му. Но през 1961 той среща Курт Марнул, бивш Мистър Австрия, който е впечатлен от мускулатурата на Арни и го кани да тренира в Атлетическия съюз в Грац. Тогава той вече започва първите си по-сериозни и усилени тренировки.
През 1965 постъпва в австрийската армия (служи една година като танкист), но за да участва в състезание в Щутгарт, той напуска армията и затова е бил съден след като се връща после. /Има слух, че постъпва в армията, за да поддържа строгата си диета, тъй като сам не е могъл да си я позволи./ Печели в Щутгарт и е удостоен с титлата младши Мистър Европа. До 20-тата си година той става също Мистър Германия и Мистър Вселена
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.18288516998291 Seconds