Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Верига магазини за хранителни добавки "Perfect Body"
perfect body

Републиканският шампион по културизъм до 90 кг. за 2005 г. Никола Николов отвори най-новия и най-маниашки магазин за хранителни добавки, фитнес облекла и аксесоари в гр. Варна - "PERFECT BODY"!
Адрес: ул. "Братя  Миладинови" 146 (до бар "DeJa Vu")
Работно време:
Пон. - Пет. от 10 до 19 ч.   Съб. от 11 до 17 ч.   Нед.- почивен ден

Магазинът е част от веригата "PERFECT BODY". Другият магазин се намира в гр. Добрич,  ул. "Ген. Колев" 28 Б.  В момента се работи по отварянето и на третият магазин от веригата "PERFECT BODY" в гр. София. Едно от най-характерните неща за веригата магазини "PERFECT BODY" е, че клиентите имат възможността да получат безплатна консултация oт Никола Николов. Неслучайно мотото на магазините е "ВАШИЯТ ФИТНЕС ПАРТНЬОР!" .

За редовните клиенти има подаръци и отстъпки от цената.  "PERFECT BODY" предлага продуктите на фирми лидери в производството на хранителни добавки като: CHAMPION, OPTIMUM, ISS, SAN, UNIVERSAL, ULTIMATE, SCITEC, PROLAB, AMERICAN MUSCLE, CYTOGEN, BEST BODY, NUTREND, EXPLODE, POWER FOOD, BIOGAME! В гр. Варна и в гр. Добрич магазините "PERFECT BODY" са регионални дистрибутори на "TEGOR SPORT" - Испания. Само при нас дамите могат да си купят специализирани само за жени хранителни добавки и козметика на водещи испански фирми като "BIOESPANA" и "TEGODER", които са част от компанията "TEGOR". В "PERFECT BODY" се предлагат дрехи на най-известната американска фирма за фитнес облекла "PIT BULL", както и облекла на други известни фирми!

 В най-скоро време на пазара ще се появят фитнес облекла и аксесоари с марката "PERFECT BODY"! За улеснение на клиентите до месец ще стартира и online магазин: www.perfectbody-bg.com 


 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.14954614639282 Seconds