Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Боралин- 4
Боралин- 4
28.80 BGL
Купи

Arginine Matrix
Arginine Matrix
23.00 BGL
Купи

Хеликс Флекси
Хеликс Флекси
18.70 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Creatine Monohydrate Pure
Creatine Monohydrate Pure
11.00 BGL
Купи
Gold Matrix Gainer 5 кг
Gold Matrix Gainer 5 кг
154.00 BGL
Купи
Explode Мъжки потник
Explode Мъжки потник
15.00 BGL
Купи
Впечатляваща мускулатура
Мнозина си задават въпроса:
Как да постигна налята и напращяла мускулатура?

Отговорът е прост:
Чрез липсата на въглехидрати през първите три дни в комбинация с леки тренировки с тежести, а за издръжливост - аеробна тренировка.
Гликогеновите запаси на организма са почти изцяло изчерпани, в следствие на това мускулатурата ви е придобила плоска форма и енергийното ниво е много ниско.
Девизът е : Ще издържа!
Защото на четвъртия ден започвате попълването на резервите от въглехидрати. Изпразнените гликогенови депа на черния дроб и мускулите буквално "засмукват" поетите въглехидрати. Увеличеното приемане на въглехидрати продължава до шестия ден. Като в резултат на седмия ден имате препълнени с въглехидрати мускули и те изглеждат налети и напращели.
 
В деня на представянето ще можете да отлично да "напомпите" пълните с гликоген мускули  Решаващо за успеха на този метод е да поемате толкова въглехидрати, колкото са необходими за попълването на гликогеновите депа. Ако завишите приема на въглехидрати над необходимия, мускулите ви ще изглеждат "меки" поради повишеното натрупване на вода между кожата и мускулатурата. В тази фаза избягвайте приемането на моно и олигозахариди (отделя се инсулин!).
Препоръчително е да се приемат сложни въглехидрати (полизахариди) на всеки 2 часа на малки порции. Особено подходящи за зареждане са пълнозърнестите продукти. Продуктите с високо съдържание на натрий трябва да се избягват (предизвиква задръжка на вода).

Автор: aGGeSSive`
Внимание: Статията е от поредицата материали, написани от членове на форума. Използвайте информацията само след сериозно обмисляне и сравняване с други източници.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.15095996856689 Seconds