Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Впечатляваща мускулатура
Мнозина си задават въпроса:
Как да постигна налята и напращяла мускулатура?

Отговорът е прост:
Чрез липсата на въглехидрати през първите три дни в комбинация с леки тренировки с тежести, а за издръжливост - аеробна тренировка.
Гликогеновите запаси на организма са почти изцяло изчерпани, в следствие на това мускулатурата ви е придобила плоска форма и енергийното ниво е много ниско.
Девизът е : Ще издържа!
Защото на четвъртия ден започвате попълването на резервите от въглехидрати. Изпразнените гликогенови депа на черния дроб и мускулите буквално "засмукват" поетите въглехидрати. Увеличеното приемане на въглехидрати продължава до шестия ден. Като в резултат на седмия ден имате препълнени с въглехидрати мускули и те изглеждат налети и напращели.
 
В деня на представянето ще можете да отлично да "напомпите" пълните с гликоген мускули  Решаващо за успеха на този метод е да поемате толкова въглехидрати, колкото са необходими за попълването на гликогеновите депа. Ако завишите приема на въглехидрати над необходимия, мускулите ви ще изглеждат "меки" поради повишеното натрупване на вода между кожата и мускулатурата. В тази фаза избягвайте приемането на моно и олигозахариди (отделя се инсулин!).
Препоръчително е да се приемат сложни въглехидрати (полизахариди) на всеки 2 часа на малки порции. Особено подходящи за зареждане са пълнозърнестите продукти. Продуктите с високо съдържание на натрий трябва да се избягват (предизвиква задръжка на вода).

Автор: aGGeSSive`
Внимание: Статията е от поредицата материали, написани от членове на форума. Използвайте информацията само след сериозно обмисляне и сравняване с други източници.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.17221617698669 Seconds