Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Gold Matrix Gainer
Gold Matrix Gainer
38.00 BGL
Купи

BCAA Amino Powder
BCAA Amino Powder
19.00 BGL
Купи

Хеликс Флекси
Хеликс Флекси
18.70 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Explode Silver Pro
Explode Silver Pro
34.00 BGL
Купи
Rhodosorb-FARER 200 gr.
Rhodosorb-FARER 200 gr.
5.00 BGL
Купи
Детокси Ливър
Детокси Ливър
10.20 BGL
Купи
Димитър Димитров и Христомир Христов - пресконференция

На 13.11.09 от 10.00ч в Пресклуб „България” на Националния стадион „Васил Левски” се състоя пресконференция, организирана от Българската Федерация по Културизъм и Фитнес и Пресклуб „България”.
На пресконференцията присъстваха двамата български състезатели, станали шампиони по културизъм на Световното Първенство в Катарската столица Доха, Димитър Димитров и Христомир Христов.
Христомир Христов – световен шампион по културизъм в категория до 80 кг и Димитър Димитров – световен шампион по културизъм в категория над 100кг бяха номинирани за спортисти на месец ноември от Пресклуб «България».

Двамата състезатели споделиха отличните си впечатления от Световното първенство по културизъм, провело се в рамките на три дена между 02-04 ноември тази година в Катарската столица Доха. «Не можахме да видим предварително съперниците си на кантара, както става обикновено.», отбелязаха двамата Световни медалисти. «Предварително се бяхме подготвили психически за първи места! Ако не повярваш в себе си, няма как да стане!», сподели Христомир.  
На тазгодишното Световно първенство участие взеха 80 държави. Христомир Христов се конкурира с още 16 състезатели в категорията до 80 кг и добрата му подготовка не остана незабелязана от съдиите.


Съперниците на Димитър Димитров в тежката категория над 100кг бяха 16 на брой. Сред тях и основния опонент на българския състезател – 8-кратният Световен шампион от Египет. Той  обаче се задоволи със среброто, изместен без колебания от Димитър. «Най-сериозните ми конкуренти – отборът на Русия – не участваха. Въпреки, че вече веднъж ги победих на Европейското!», каза с усмивка Димитър Димитров на пресконференцията.
На Световното първенство участие взе още един български състезател – Иван Илиев – новата надежда на културизма в България.

Христомир Христов и Димитър Димитров излетяха за Москва веднага след пресконференцията, за да участват в международен турнир по културизъм за мъже „Империя Юнивърс”. Турнирът се провежда за втора година в руската столица с награден фонд 60 000 долара и достъп за участие в него имат само спортисти, получили специална покана от организаторите. Нашите състезатели са  получили поканите си още преди Световното в Доха.

Христомир Христов

Димитър Димитров

Културизъм

бодибилдинг

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.2091760635376 Seconds