Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Rhodosorb Plast
Rhodosorb Plast
2.60 BGL
Купи

3 вида Л-карнитин
3 вида Л-карнитин
55.00 BGL
43.00 BGL
Спестявате: 12.00 BGL
Купи

Пакет DETOX
Пакет DETOX
72.80 BGL
57.80 BGL
Спестявате: 15.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Сълзи от охлюв
Сълзи от охлюв
5.90 BGL
Купи
Детокси Ливър
Детокси Ливър
10.20 BGL
Купи
Фитили
Фитили
10.00 BGL
Купи
Езда в сняг

1. Облечете се топло. Препоръчително е облеклото ви да се състой от отделни слоеве. Това ви позволява да добавяте или премахвате облекло, в зависимост от какво се нуждаете, така ще можете да чувствате комфортно през целия ден. Започнете с термо бельо и риза с дълъг ръкав, пуловер, тънко яке, и зимно палто. Водоустойчивите дънки са трудно достъпни за България, но в други страни могат да бъдат закупени евтино от много магазини за къмпинг. Те изглеждат като редовни дънки, но отблъскват вода.

2. Изберете добри ръкавици и безопасни ботуши. Не използвайте дебели ръкавици, които са с един пръста, те не осигуряват добър хват. Стойте далеч от каубойски ботуши през зимата - те няма да ви дадат нужното сцепление. Опитайте с чифт здрави, водоустойчиви ботуши за туризъм или езда.

3. Разходките в студения зимен въздух за дълги периоди могат да бъдат изтощителни за вас и вашия кон. Студеното време може да доведе до повишаване на кръвното налягане и дори сгъстяване на кръвта това причинява голям стрес върху сърцето, тъй като то се опитва да се справи с необходимостта на организма от кръв и кислород. Правете почивки толкова често, колкото е възможно и никога не натискайте коня си да продължи, ако той показва признаци на умора.

4. Проверявайте копитата на коня по време на всяка почивка, и отстранявайте слепналия сняг или лед. Те може да предизвикат болки в краката и да променят поведението на коня.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.20773005485535 Seconds