Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Body Fibro Fuel
Body Fibro Fuel
29.00 BGL
Купи

Explode Liquid L-carnitine 50ml
Explode Liquid L-carnitine 50ml
3.00 BGL
Купи

BCAA Amino Powder
BCAA Amino Powder
19.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Мъжки потник Explode
Мъжки потник Explode
15.00 BGL
Купи
Gold Matrix Gainer 5 кг
Gold Matrix Gainer 5 кг
154.00 BGL
Купи
Explode L-Glutamine
Explode L-Glutamine
19.00 BGL
Купи
Езда в сняг

1. Облечете се топло. Препоръчително е облеклото ви да се състой от отделни слоеве. Това ви позволява да добавяте или премахвате облекло, в зависимост от какво се нуждаете, така ще можете да чувствате комфортно през целия ден. Започнете с термо бельо и риза с дълъг ръкав, пуловер, тънко яке, и зимно палто. Водоустойчивите дънки са трудно достъпни за България, но в други страни могат да бъдат закупени евтино от много магазини за къмпинг. Те изглеждат като редовни дънки, но отблъскват вода.

2. Изберете добри ръкавици и безопасни ботуши. Не използвайте дебели ръкавици, които са с един пръста, те не осигуряват добър хват. Стойте далеч от каубойски ботуши през зимата - те няма да ви дадат нужното сцепление. Опитайте с чифт здрави, водоустойчиви ботуши за туризъм или езда.

3. Разходките в студения зимен въздух за дълги периоди могат да бъдат изтощителни за вас и вашия кон. Студеното време може да доведе до повишаване на кръвното налягане и дори сгъстяване на кръвта това причинява голям стрес върху сърцето, тъй като то се опитва да се справи с необходимостта на организма от кръв и кислород. Правете почивки толкова често, колкото е възможно и никога не натискайте коня си да продължи, ако той показва признаци на умора.

4. Проверявайте копитата на коня по време на всяка почивка, и отстранявайте слепналия сняг или лед. Те може да предизвикат болки в краката и да променят поведението на коня.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.14983201026917 Seconds