Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Езда в сняг

1. Облечете се топло. Препоръчително е облеклото ви да се състой от отделни слоеве. Това ви позволява да добавяте или премахвате облекло, в зависимост от какво се нуждаете, така ще можете да чувствате комфортно през целия ден. Започнете с термо бельо и риза с дълъг ръкав, пуловер, тънко яке, и зимно палто. Водоустойчивите дънки са трудно достъпни за България, но в други страни могат да бъдат закупени евтино от много магазини за къмпинг. Те изглеждат като редовни дънки, но отблъскват вода.

2. Изберете добри ръкавици и безопасни ботуши. Не използвайте дебели ръкавици, които са с един пръста, те не осигуряват добър хват. Стойте далеч от каубойски ботуши през зимата - те няма да ви дадат нужното сцепление. Опитайте с чифт здрави, водоустойчиви ботуши за туризъм или езда.

3. Разходките в студения зимен въздух за дълги периоди могат да бъдат изтощителни за вас и вашия кон. Студеното време може да доведе до повишаване на кръвното налягане и дори сгъстяване на кръвта това причинява голям стрес върху сърцето, тъй като то се опитва да се справи с необходимостта на организма от кръв и кислород. Правете почивки толкова често, колкото е възможно и никога не натискайте коня си да продължи, ако той показва признаци на умора.

4. Проверявайте копитата на коня по време на всяка почивка, и отстранявайте слепналия сняг или лед. Те може да предизвикат болки в краката и да променят поведението на коня.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.19269704818726 Seconds