Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Защо кастрирате биологичният вид мъж

Изследванията показват, че нивото на тестостерона намалява всяка година в течение на изминалите 4-5 десетилетия. Не е ли време обществото и околната среда да престанат да кастрират биологичният вид мъж?
Жените, които желаят големи гърди и пълни устни имат възможност да се обърнат към някого от многобройните пластични хирурзи, които са готови да изпълнят всяко тяхно желание. Обществото ги приема радушно и тяхната кариера сигурно ще напредне. Възрастните жени, тъгувайки по отиващата си младост могат да отидат в първата аптека и да си купят легален прогестерон или всеки един растителен фитоестроген повишаващ нивото на циркулиращия естроген.

  

Можете с 99% гаранция да се предпазите от нежелана бременност с естроген и прогестерон в дози над физиологичните. Съвременните жени правят това. А какво могат да направят съвременните мъже? Въпреки добрите примери от времето днешният мъж подобно на тоалетната хартия започна да се оценява по мекост и приспособимост. Суровата мъжественост се замести от парфюмираната инфантилност. Забранена и недостъпна е хормонална терапия с тестостерон. Даже билките или прохормоните, които могат леко да повишат тестостерона се радват на малка публична подкрепа и са по-трудно достъпни от марихуаната (която между другото намалява тестостерона). Не харесваме лицемерието, а много участници в Олимпиадите са хванати и санкционирани. Даже професионалните спортисти, вземащи легални и безвредни прекурсори бяха наречени измамници и лош пример за другите.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.36699604988098 Seconds