Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Историята на едно „лошо момче”
В тази статия (изповед) ще ви разкажа моята история. Как започва всичко. Тук няма да намерите нищо розово и красиво. Историята на един БИВШ шампион и настоящ „боклук”. Искам да си разкъсам тениската и да бъда голям корав и здрав в живота. Но в реалността аз бях дебело и много бледо хлапе. Аз произлизам от семейство с наднормено тегло. Родителите ми винаги са били закръглени. Аз обичах и разчитах своя баща, но той никога не беше герои. Не исках да съм като него. Исках да съм като Арнолд. Проблема беше, че винаги съм бил нисък и закръглен. Дойде време за училище. Както се сещате бях обект на много подигравки. Нямах приятели прекарвах повечето си време в спорт. И така започнах да тренирам в мазето. На следващата Коледа вместо игри получих програма за трениране. Скоро станах най-силното дете в училище. Станах абсолютен шампион на един от „елитните” турнири по онова време. И тогава получих първото си обвинение в използване на стероиди . Имаше хора които ги използваха, но за мен те бяха глупаци. Ако моите кумири нямат нужда от стероиди нямам нужда и аз. Истината беше, че всички мои герои си имаха своята малка тайна. Из интервю на Арнолд Шварценегер:
- Взема ли стероиди?
- Да вземах. Вземах ги до преди състезанието.
 


Аз бях твърдо против стероидите и когато разбрах, че Арнолд ги използва исках да мисля, че не се тревожа но не можех. Причината да започна да вземам стероиди беше, че исках да стана по-голям. До преди няколко месеца аз казвах : „нямам нужда от тях никога няма да ги използвам” и в същия момент молех приятел да ме инжектира. Истината беше, че изпитвах панически страх от това да си инжектирам това „нещо” мислех, че това е фатално. В този момент някои от „големите” ме забелязаха и ме взеха под крилото си. Тук дойдоха проблемите. Междувременно бях хлапе и грабех от живота с пълни шепи. Което не беше добре за спортната ми кариера. Не беше много умно от моя страна да смесвам стероиди с алкохол и трева. Междувременно бях спечелил два комерсиални турнира бронз и сребро на републиканско първенство. Това беше началото на края. „Бурният” ми живот беше причина за запознанството ми с „лоши момчета”. Започнахме с кражби на коли. Не след дълго дойде и първата ми присъда : 2 години условно. Тогава се изнесох от вкъщи. Липсата на средства ме принуди пак да се захвана с „криминалните деяния” не след дълго дойде и първата ми ефективна присъда : 4 години ТВУ (трудово възпитателно училище) като трябваше да лежа 3 години в ТВУ и 1 година в затвор при лек режим. Поради добро поведение излязох след 2 години и 2 месеца. Когато излязох нямах приятели не можех да си намеря работа нямах образование и бях лежал в затвора. Тогава дойдох в България. Тук започнах на ново. Намерих си работа и приятелка. Нещата лека полека започнаха да се нареждат. Имам детенце момче Сергей. Имам собствен бизнес не съм богат но не ми липсват пари. В момента съм на 28 години и мога да кажа с ръка на сърцето, че нищо не съм видял от живота. Най-хубавите ми години когато трябваше да се забавлявам аз прекарвах по съдилищата и затворите. Не съм постигнал абсолютно нищо. Единственото което постигнах е да докарам баща си до инфаркт. С тази статия искам да ви покажа, че живота на „лошите момчета” не е толкова лесен и хубав както си мислите. Истината е, че през всички тези години дълбоко в мен аз съм едно неразбрано от околните дете. Винаги съм искал да съм лош страшен. Такъв и станах.
 
 Автор: aGGeSSive`

Внимание: Статията е от поредицата материали, написани от членове на форума. Използвайте информацията само след сериозно обмисляне и сравняване с други източници.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.18128395080566 Seconds