Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Как да избегнете претрениране

Настоящата статия цели да предпази от претрениране хора, които не използват медикаментозно стимулиране и възстановяване. Следвайте тези няколко прости правила и вашата тренировка винаги ще е на ниво. Това от своя страна ще ви позволи бързо да достигнете желаните резултати.

Никога не изпълнявайте повече от 12 серии за един мускул.

Никога не следвайте програма на професионален културист публикувана в популярно списание или сайт за културизъм

Тренировъчни програми от типа „ гръб в понеделник, вторник гърди, сряда крака и т.н“
не са за вас. Не забравяйте, че възстановяването е поне толкова важно колкото тренировката. А в този случай вашето тяло няма да може да насмогне- освен ако не сте на стероиди.

Никога не тренирайте в продължение на повече от 12 седмици. Хардгейнерите могат да  прилагат варианта половин седмица почивка на всеки шест седмица  усилена тренировка, за да се даде възможност за пълно презареждане мускулите,  хормоналната и имунна система.

3 серии по 10, 3 серии по 12, 3 серии по 8. Всяка програма, която започва с 3 (4, 5,6  и т.н) серии по .... е копирана от някой друг  и  ясно отразява историческата грешка на копирането не е приложена никаква мисъл. Правите „N” серии  за всяко упражнение в тренировка е сполучлив начин  за претрениране.

Никога не тренирайте повече от два дни подред. Тренировка в няколко последователни дни поставя под въпрос способността за възстановяване на повечето трениращи. Възстановяването на гликогеновите резерви обикновено отнема около 24 часа за пълно възстановяване така че, един почивен ден на всеки два дни, ви позволява да възстановите енергийните си резерви.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.2073290348053 Seconds