Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Неопренов суичър Explode
Неопренов суичър Explode
39.00 BGL
12.00 BGL
Спестявате: 27.00 BGL
Купи

NOS
NOS
35.00 BGL
Купи

Rhodosorb-H
Rhodosorb-H
39.60 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Explode Мъжки потник
Explode Мъжки потник
15.00 BGL
Купи
Боралин Slim
Боралин Slim
29.70 BGL
Купи
Сълзи от охлюв
Сълзи от охлюв
5.90 BGL
Купи
Как да сваля излишните мазнини?
Натрупването на мускулна маса не е толкова трудно за повечето билдери, особено ако тренират правилно и тежко и консумират много здравословна храна. Масата като общо понятие, не трябва да бъде бъркано с чистата мускулна маса! Много трениращи, които прекалено наблягат на храната, макар и здравословна, натрупват дебел слой от мазнина над техните мускули. Да натрупаш чиста мускулна маса - това е съвършено друга история. Професионалистите знаят как да прибавят мускулна маса без мазнини, които те заоблят и те карат да си купуваш нови джинси с два номера по-големи!
Трима от днешните шампиони, НАСЪР ЕЛ СОМБАТИ, МАЙК ФРАНСОА и КЕВИН ЛЕВРОН дискутират как да орелефиш и останеш твърд, без да губиш мускулна маса.
НАСЪР ЕЛ СОМБАТИ:
Откакто се установи в Калифорния, Насър бързо се вмести в елита на бодибилдерите. Той спечели "Нощта на шампионите" и "Хюстън про" и се класира трети на "Мистър Олимпия".
"За да намалиш твоето равнище на мазнини, трябва да увеличиш приемането на протеин и да намалиш въглехидратите. Най-малко половината от диетата трябва да се състои от висококачествен протеин като пуйка, пиле, риба Tон и протеинови питиета, 35% - сложни въглехидрати, като зеленчуци, моркови, зеле и др., и 15% от мазнини. Картофите са добри, но ограничи техния прием! Открил съм, че когато поемам повече въглехидрати - не мога да изгоря достатъчно мазнини - мускулите използват въглехидратите за енергия, вместо мазнините. Аз имам най-добър мазнинно-изгарящ резултат, когато поддържам въглехидратния прием по-нисък за няколко дни, после го увелича за ден, после пак го намаля. Тялото ми не може да се нагоди и увеличава метаболизма. Другото важно нещо е времето за хранене.

Днес, аз не приемам въглехидрати след 20 часа, защото открих, че те ме правят да се чувствам по-гладен. Ако се чувствам гладен, приемам протеиново питие. Много бодибилдери се страхуват да орелефят, защото мислят, че ще загубят мускули. Ако го правиш правилно, това, което ще загубиш веднага е водата. След като се изгуби излишната вода, започва изгарянето на мазнините. Ключа към успеха е да започнеш диетата бавно и от далече - предлагам 16 седмици и това ще позволи на тялото, постепенно да губи мазнини. Този връх в орелефяването трябва да се прави един път годишно, повече пъти е твърде тежко изпитание за твоето тяло. Аз релефих два пъти през 95 година, но на никого не пожелавам същото.
При започване на орелефяващия цикъл -първо постепенно се изключват млечните продукти, тестените изделия и захарта. За първите 3 седмици - прави аеробика 3 пъти седмично. После прибави друга тренировка всеки 3 седмици -докато стигнеш 7 пъти седмично. Когато достигнеш върха си задръж 1-2 седмици. Тялото ти ще изглежда фантастично, кожата ти ще е по-тънка, което ще покаже нацепвания и сепарации на мускулите и като цяло ще изглеждаш по-мускулест. Веднъж като си отстранил излишната си мазнина, ти ще откриеш, че е по-трудно да качиш мазнини отново. Това е голямата полза от това да орелефиш. Когато свалиш 6-8 кг. мазнини, ти ще изглеждаш по-голям и масивен от състоянието преди да започнеш да сваляш мазнини!

Следва....
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.15796208381653 Seconds