Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Как да сваля излишните мазнини?
Натрупването на мускулна маса не е толкова трудно за повечето билдери, особено ако тренират правилно и тежко и консумират много здравословна храна. Масата като общо понятие, не трябва да бъде бъркано с чистата мускулна маса! Много трениращи, които прекалено наблягат на храната, макар и здравословна, натрупват дебел слой от мазнина над техните мускули. Да натрупаш чиста мускулна маса - това е съвършено друга история. Професионалистите знаят как да прибавят мускулна маса без мазнини, които те заоблят и те карат да си купуваш нови джинси с два номера по-големи!
Трима от днешните шампиони, НАСЪР ЕЛ СОМБАТИ, МАЙК ФРАНСОА и КЕВИН ЛЕВРОН дискутират как да орелефиш и останеш твърд, без да губиш мускулна маса.
НАСЪР ЕЛ СОМБАТИ:
Откакто се установи в Калифорния, Насър бързо се вмести в елита на бодибилдерите. Той спечели "Нощта на шампионите" и "Хюстън про" и се класира трети на "Мистър Олимпия".
"За да намалиш твоето равнище на мазнини, трябва да увеличиш приемането на протеин и да намалиш въглехидратите. Най-малко половината от диетата трябва да се състои от висококачествен протеин като пуйка, пиле, риба Tон и протеинови питиета, 35% - сложни въглехидрати, като зеленчуци, моркови, зеле и др., и 15% от мазнини. Картофите са добри, но ограничи техния прием! Открил съм, че когато поемам повече въглехидрати - не мога да изгоря достатъчно мазнини - мускулите използват въглехидратите за енергия, вместо мазнините. Аз имам най-добър мазнинно-изгарящ резултат, когато поддържам въглехидратния прием по-нисък за няколко дни, после го увелича за ден, после пак го намаля. Тялото ми не може да се нагоди и увеличава метаболизма. Другото важно нещо е времето за хранене.

Днес, аз не приемам въглехидрати след 20 часа, защото открих, че те ме правят да се чувствам по-гладен. Ако се чувствам гладен, приемам протеиново питие. Много бодибилдери се страхуват да орелефят, защото мислят, че ще загубят мускули. Ако го правиш правилно, това, което ще загубиш веднага е водата. След като се изгуби излишната вода, започва изгарянето на мазнините. Ключа към успеха е да започнеш диетата бавно и от далече - предлагам 16 седмици и това ще позволи на тялото, постепенно да губи мазнини. Този връх в орелефяването трябва да се прави един път годишно, повече пъти е твърде тежко изпитание за твоето тяло. Аз релефих два пъти през 95 година, но на никого не пожелавам същото.
При започване на орелефяващия цикъл -първо постепенно се изключват млечните продукти, тестените изделия и захарта. За първите 3 седмици - прави аеробика 3 пъти седмично. После прибави друга тренировка всеки 3 седмици -докато стигнеш 7 пъти седмично. Когато достигнеш върха си задръж 1-2 седмици. Тялото ти ще изглежда фантастично, кожата ти ще е по-тънка, което ще покаже нацепвания и сепарации на мускулите и като цяло ще изглеждаш по-мускулест. Веднъж като си отстранил излишната си мазнина, ти ще откриеш, че е по-трудно да качиш мазнини отново. Това е голямата полза от това да орелефиш. Когато свалиш 6-8 кг. мазнини, ти ще изглеждаш по-голям и масивен от състоянието преди да започнеш да сваляш мазнини!

Следва....
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.17332291603088 Seconds