Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Класиране Мемориален турнир Георги Николов - МЕЧКАТА 2008

Абсолютен шампион: Георги Димитров

Наградата за абсолютен шампион бе връчена от почетния гост Крис Кормиер

Категория до 70 кг.
1. Константин Паскалев
2. Георги Диментиев

Георги Диментиев показа, че дори на по-сериозна възраст човек може да има перфектна физика. Можем само да му завиждаме за хъса. Диментиев е човека с най-много победи на българския културистичен подиум.

Категория до 80 кг.
1. Атанас Георгиев
2. Герасим Драгнев
3. Атанас Николаев
4. Тимур Сеферов
5. Валентин Димитров
6. Ясен Любенов
Атанас Георгиев се подготвя от Христомир Христов. Явно това му се отразява доста добре, защото показа много добра дефиниция. Победата му беше напълно заслужена.

Категория до 90 кг.
1. Богомил Йорданов
2. Красимир Недков
3. Наско Хараланов
4. Иван Христов
 

Богомил Йорданов победи без особени трудности. Той показа добре изградена физика, запознати твърдят, че е решил в последния момент да участва и дори не е обезводнявал. Въпреки това той изглеждаше много по-добре от останалите участници. Но според мен трябва много да поработи върху позинга  и артистичното поведение на сцената. Един добър продукт като неговата физика изисква и подходящо представяне.

Категория над 90 кг.
1. Георги Димитров
2. Георги Славов
3. Георги Карамишев
4. Тихомир Рангелов
5. Иван Илиев
6. Румен Спецов

Най- многобройната категория. Промоутъра се пошегува, че поради броя на атлетите и техните килограми е въпрос дали сцената ще издържи. Имаше недоволни състезатели от сливането на двете категории, организаторите обясниха това си решение с мотива, че  патрона на турнира Георги Николов  така е познавал културизма като категории, и така би искал да се провежда състезанието. Интересно се получава, че първите трима в категорията носят името Георги. Жалко е обаче че от тази година турнира  може да не носи името Георги Николов - Мечката както всички в този спорт го знаят. Имало противници на това име и те предлагат от сега нататък да се нарича Традиционен турнир по културизъм или нещо подобно. По-голяма част от участниците се надяват това да не се случи. Този път състезанието се проведе в по-малака зала известна с името „Изгрев”, сега и тя прекръстена на „Стойчо Брънзов” това се дължало на това, че залата в която турнира се провежда традиционно е в ремонт. Този път нямаше гафове с музиката. Но е неясно защо след като се дочу, че имало проблеми с дофинансирането на турнира имаше толкова малко рекламни пана. Има толкова много фирми вносители и производители на хранителни добавки и спортни артикули а никой не им предлага да рекламират. Аз смятам, че по-този начин ще се увеличат доходите от турнира и тогава това ще може да се отрази на наградния фонд, при това съществено. Това ще доведе до стимулиране на все повече атлети да се състезават. А пък това ще направи този спорт по-привлекателен за зрителите.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.1457200050354 Seconds