Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Rhodosorb-H
Rhodosorb-H
39.60 BGL
Купи

BCAA Amino Powder
BCAA Amino Powder
19.00 BGL
Купи

Creatine Monohydrate Pure 500gr
Creatine Monohydrate Pure 500gr
26.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Пакет DETOX
Пакет DETOX
72.80 BGL
57.80 BGL
Спестявате: 15.00 BGL
Купи
L-carnitine capsules
L-carnitine capsules
28.00 BGL
Купи
Livervitol
Livervitol
29.90 BGL
Купи
Когато нямате време за тренировки
Простите неща дават велики резултати

Това е немислимо. Изразходваш се изцяло по време на работа или в училище. Какво е това? Имаш също нужда от лично време, имаш приятелка, семейство. Отгоре на всичко си и културист. Как ще се справиш с всичко?
Елате в реалния свят, там където живеят повечето културисти. Не би било зле да живеете като професионален бодибилър: тренирате сутрин, почивате по обяд и правите аеробна тренировка надвечер. Да концентрирате енергията си за тренировките, храненето, това да ви е занимание и бизнес едновременно. Аз и вие добре знаем, че за повечето от нас това е невъзможно. Така че какво можете да направите вие, които тренирате, за да поддържате формата си, за да постигнете по-добри тренировъчни резултати, да превърнете целите си в действителност. На някои може да звучи обезкуражаващо, но не и на нас. Аз ще ви препоръчам някои номера, комплектувани като програми, с които ще постигнете успех.
НАПРАВЕТЕ ВРЕМЕТО ВАШ ПРИЯТЕЛ!
Един чудесен начин да превърнете тренировките си в редовно занимание е да ги провеждате сутрин преди работа. Друго удобно време е в обедната почивка. Вие можете да отивате на работа или на училище непосредствено от залата. След тренировка се нахранвате и заминавате или се връщате на работа.
Много хора си губят времето по обяд с най-различни глупости или се наливат с бира или мартини. Така вместо да си починат по обяд, те се изморяват още повече. Използвайте всеки час от времето си целесъобразно. Направете тренировката си рано сутрин и така ще се чувствате великолепно през деня, ще бъдете бодри и много по-продуктивни през деня.
В КОМАНДИРОВКА СЪМ!
И този проблем има разрешение! Чували ли сте за стълбището на хотела? Сериозно - хотелските стълби са великолепни за една работа за прасците и обща аеробна тренировка.
В хотелската стая можете да изпълнявате някои общи упражнения без тежести, за да поддържате физиката си. Може да разтягате и докато гледате телевизия. Правете нещо активно и добро за вас и вашето тяло.
ЧУВСТВАМ СЕ ИЗМОРЕН!
Лягайте си навреме и спете 7-8 часа всяка нощ. Ако това е невъзможно, спете след обяд. Също така, по време на деня релаксирайте - отпуснете се на стола, затворете очи, изчистете съзнанието си от мисли за няколко минути - ще се почувствате освежен.
НЯМАМ ТРЕНИРОВЪЧНИ ДРЕХИ!
Във всеки гардероб се намира по един стар анцуг. Подредете необходимите ви неща в една чанта и я поставете в багажника на колата или на рамото.
20-МИНУТНА ТРЕНИРОВКА С ЧУДЕСНИ РЕЗУЛТАТИ
Добре, вие сте притиснати от времето. В действителност можете да отделите само 20 минути. Не, това не е шега, а реална тренировка за тези, които все се оплакват от липса на време. Тренировка, пестяща времето.
 Упражнения Серии  Повторения
 ГЪРДИ И РЪЦЕ  
 Разтваряне с дъмбели под наклон     3 8
 В съчетана серия с флайс от хоризонтален лег  3 10-12
   
 РЪЦЕ  
 Сгъване с дъмбели от седеж 3 12
 В суперсерия с френско разгъване с крива щанга 3 20
   
 ТРЕНИРОВКА №2  
 КРАКА  
 Лег преса 3 12
 В съчетана серия с бедрено разгъване 3 до фалит
 Бедрено сгъване от лицев лег  3 20
 Магарешко бягане на пръсти 3 25
   
 ТРЕНИРОВКА № 3  
 ГРЪБ И РАМЕНЕ  
 Набиране 3 до фалит
 В съчетана серия с  придърпване към гърдите  на Т-щанга      3 8
 Раменни преси от седеж с щанга 3 12
 Съчетана серия с разтваряне на ръцете встрани с        
 дъмбели от стоеж    
 3 20
               
БЕЛЕЖКИ: Суперсерия правим тогава, когато изпълняваме непосредствено едно след друго две упражнения без почивка между тях. Упражненията натоварват две различни мускулни групи, най-често антагонисти, например, бицепс (трицепс). Съчетана серия е тази, при която изпълняваме две серии от две упражнения отново по същия начин гръб до гръб, но те натоварват една и съща мускулна група.
РАБОТАТА И УЧИЛИЩЕТО СА ТОЛКОВА ДОСАДНИ
Когато правите нещо, което не ви харесва, животът изглежда така. Аз не мога да променя работата ви или училището, но мога да ви предложа някои съвети, които ще направят тренировките ви по-интересни.
При всяка тренировка включвайте различни упражнения. С това ще постигнете двоен резултат. Първо - ще поддържате интереса си към заниманията. Второ - тялото прекалено бързо се адаптира към тренировките и резултатите от тях намаляват. С промяната вие поддържате растежа.
Промяната обхваща упражненията, редът на изпълнение на упражненията, повторенията, сериите, почивката, използваните тежести и всичко, което може да ви дойде на ум. Това ще помогне на тялото ви да се развива. И още нещо, то ще ви държи мотивирани.
Не пропускайте тренировка заради липса на време!
Ние съкратихме времето за тренировки до 30 минути. Не можете да отделите и това време някой ден. Какво да правите? Дори 15 минути са достатъчни, за да се раздвижите. Посетете зала! Важното е да не загубите навика си. Например - пада ви се да тренирате раменете. В залата играйте за най-слабата ви част от тях. Може би това е средната или задната глава. Направете една бърза, но много интензивна тренировка.
Ето един пример за трениране на средната част на рамото: загрявате с няколко леки серии с разтваряне на дъмбели встрани. После преминавате на средно голяма тежест, с която можете да направите 6-8 повторения (да предположим, че това се 14 кг.) Правите с тях една серия от 8 повторения, поставяте ги обратно на раклата и вземате 12 кг. С тях правите серия до фалит. Връщате и тях на мястото им и вземате 10 килограмовите дъмбели - играете до фалит. Последната ви серия до фалит е с 8 кг. Почивате 45 секунди и започвате отново. Втората серия можете да започнете от дванадесет килограмовата тежест, като слизате надолу-този път до 6 кг. Направете тези разтоварващи серии три пъти и ще получите феноменално напомпване за по малко от 15 минути!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ХРАНЕНЕТО!
Хранителна стратегия за заетите с работа или училище културисти
Ако отидете на тренировка гладен и незареден с енергия, тя не може да бъде ефективна за вас. Затова грижете се да сте нахранен и пълен с енергия. Няколко правила:                                                 
1. Избягвайте консумирането на трудно смилаеми храни.
2. Хранете се 4-6 пъти на ден на малки порции или това значи през 2,30 - 3 часа.
3. Заредете сака си с енергийни напитки или храни, богати на енергия, за да ги вземете преди тренировка.
4. Заредете сака си с лесни за консумиране храни-овесени ядки, протеин на прах, кисело мляко, извара. Така по всяко време на работа или в училище ще можете да попълните хранителния си режим и да се придържате към схемата от 3 часа.
5. Ако ви се наложи да се храните навън с бързи закуски, избирайте пилешко месо, предпочитайте варените и печени картофи пред пържени. Ако поръчвате пица, за, предпочитане е такава с по-малко мазнини-вегетарианска или с гъби. Ползвайте плодове: банани, ябълки, портокали. Пилето яжте без кожата, тя е изключително богата на мазнини. От напитките се насочете към газираната вода, натуралните сокове или минералната вода. Останалите газирани напитки съдържат много излишна захар. Избягвайте пържените храни.
Боб Уолф


 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.13059520721436 Seconds