Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Rhodosorb-FARER 100 gr.
Rhodosorb-FARER 100 gr.
3.60 BGL
Купи

Snail gel + Q10
Snail gel + Q10
24.00 BGL
Купи

Explode L-Glutamine 500гр
Explode L-Glutamine 500гр
84.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Explode Amino Liquid 500мл
Explode Amino Liquid 500мл
27.00 BGL
Купи
Rhodosorb-h Capsules
Rhodosorb-h Capsules
49.60 BGL
Купи
Мъжки потник Explode
Мъжки потник Explode
15.00 BGL
Купи
Колариум и Солариум - разлика
Каква е разликата между Солариум и Колариум?
Визуално разликата между Солариум и Колариум е единствено в лампите, а именно:
- Солариумните лампи излъчват синя светлина
- Колариумните лампи излъчват розова светлина 
При произвежданият от нас Колариум има 24 бр. Лампи за тен (соларни лампи) и 24бр. Коларни лампи за стимулиране произвеждането на колаген в кожата, тъй като коларните лампи не облъчват кожата толкова силно. Прави се по този начин, защото едновременно с процедурите за подмладяване, се постига и равномерен загар.
Процедурата в Колариум трае между минимум 10 до 20 минути. Препоръчителна цена на минута е между 1,50 – 2,50лв.


От къде идва разликата в цената между двата апарата?

Разликата в цената на двата апарата идва от това, че при колариумът се използват различен тип (по-скъпи) електрически компоненти нужни за запалване на лампите.

Какви са причините за състаряване на кожата?


Кожата се състарява поради много причини. Запасите от нутрини в епидермиса (горния слой на кожата ) започват да намаляват след 25 годишна възраст, в резултат на което кожата започва да изглежда уморена, бледа и неравна. Колкото повеча хората  остаряват, толкова по - малко клетки произвеждат колаген, метаболизмът се забавя, а резултатът е продължаващо намаляване на количеството колаген в кожата. Когато колагена намалее, кожата започва да губи еластичността си, а това е основната причина за появата на бръчки.

Как работи фото био стимулацията?

Колагеновите лампи излъчват специална светлина, която се абсорбира от кожата и стимулира формирането на колаген и еластин. Клиничните изследвания показват, че това може да ускори регенерацията на клетките в кожата със 150 - 200 процента. Същевременно с това запасите от нутрини в епидермиса нарастват, в резултат на което кожата става по - здрава и стегната.

Какъв резултат мога да очаквам?

Резултатът от колагеновата терапия за разкрасяване е пряко свързан с възрастта Ви и моментното състояние на кожата ви. Изследванията показват, че повече от половината участници в проучването забелязват намаляване на бръчките и стягане на кожата само след десет процедури. Промяната била видима при всички участници след 30 процедури. Кожата им по цялото тяло била по - мека и еластична. Процесът на цинтезис между колагена  и еластина продължава дори след прекратяване на процедурите.

Как мога да постигна целта си?


Най - добрият резултат може да се постигне само чрез постоянни колагенови процедури за период от минимум 12 седмици. Този период може да се намали, ако използвате висококачествена козметика за Вашата кожа. За по - младите клиенти препоръчваме около 10 процедури за заздравяване на кожата и за защита.
За малко по - възрастните желаещи, които искат да освежат кожата си и да заличат първите признаци на остаряването, препоръчваме 12-14 процедури. Около 20 процедури са препоръчителни за клиенти, които искат да намалят бръчките и състаряването на кожата си. Възможно е Вашият личен терапевтичен план за постигане на идеалния за Вас резултат да се различава от нашите препоръки.

Как мога да запазя резултатите, които съм постигнал/а?

След като вече веднъж сте завършили колагеновите си  процедури, можете лесно да запазите резултата от тях. Необходимо е единствено отново да се подлагате на процедури по 2-4 пъти в месеца и да използвате продукти за защита на кожата.

Колко дълга е всяка процедура?

Процедурата трае средно около 10-20 минути.

С какво лечението чрез колагенови лампи превъзхожда останалите типове на лечение?  

За разлика от останлите технологии за подмладяване на кожата (в т.ч. Лазерната терапия), процедурите с колагенови лампи не ожулват, не изаграят и не напукват кожата. Няма риск от възпаления и зачервяване. Червено - лъчовата терапия е една от терапиите, които нежно заличават симптомите на състаряване на кожата като бръчки и не стегната кожа.

Подходяща ли е тази терапия за всеки?

Процедурите с колагенови лампи са безвредни и подходящи за всякакъв тип кожа. Желаещите, които са под 18 годишна възраст, бременните, страдащите от епилепсия, повишена чувствителност към светлина или използват лекарства, които повишават чувствителността към светлина, трябва да се въздържат от колагеновите процедури. Терапията Whole Body Vibration трябва да се избягва от хора, претърпяли операция, страдащи от сърдечни заболявания или костни болести, бременни и от такива, които имат възпаление на костите и ставите. Ако не сте сигурни дали можете да се подложите на тази терапия, консултирайте се с Вашия лекар. За разлика от лазерите и IPL апаратите колагеновата терапия не уврежда кожата, а се постигат подобни резултати.

Нужно ли е да се носят защитни очила по време на процедурите?

Препоръчваме носенето на защитни очила по време на процедурите, за да могат очите Ви да имат защита срещу ярката светлина.

Червените лъчи, използвани при колагеновата терапия сравними ли са с тези на слънчевата светлина?  

Не. При тази терапия червените лъчи са на честота 633нм. Този светлинен спектър не съдържа нито UV-A , нито UV-B.

Как да подготвя кожата си за колагеновата терапия?

За да си подсигурите най - добрия възможен резултат  трябва предварително напълно да почистите кожата си. Също така трябва да махнете всичките си бижута преди процедура. Не е нужна никаква друга подготовка.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.22233009338379 Seconds