Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Snail gel + Q10
Snail gel + Q10
24.00 BGL
Купи

Боралин Slim
Боралин Slim
29.70 BGL
Купи

Тениска EXPLODE 2013 - синя
Тениска EXPLODE 2013 - синя
15.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Rhodosorb W 100 мл.
Rhodosorb W 100 мл.
12.60 BGL
Купи
Sinephrine
Sinephrine
34.00 BGL
Купи
Rhodosorb-FARER 100 gr.
Rhodosorb-FARER 100 gr.
3.60 BGL
Купи
Колко ръка без бионабол?
Всеки от вас може да направи обиколката на ръката си около 50 см, без да взима стероидни отрови. В края на краищата вие тренирате първо за здраве, а после за размери. Ако помпате само за размери, без да се сещате за здравето, може да направите много, но за кратко време. Колко кратко? Голям, силен, относително здрав, но изграден чрез стероиди, един билдер може да бъде такъв около 10 години у нас. Тогава защо да не сте големи и здрави и много над другите на всяка възраст? Какви са условията да се сдобиете с две огромни оръдия от 50-51 см на възраст от 20 до 50 години
1. Ако сте среден на ръст, не бива да спадате много под 100 или 90 кг. Затова ви е необходимо усилено обемно трениране. Защото тренирането само и само на ръцете няма нито да ги увеличи, нито ще наддадете на тегло, играейки по 2 часа само за ръце.
2. Не копирайте, ако не взимате стероиди, тренировките на мегазвездите. Да не се лъжем, то бегачите взимат стероиди, та камо ли профитата по културизъм. Така че ако Дориан прави само 10 мин за бицепси, това няма връзка с вас. Неговото хормонално море не може да се сравнява с вашето нехормонално наситено, но затова пък чисто езеро. Разбира се, че не съм аз този, който ще ви спре да взимате добре известните ни 5 мг таблетки Bionabol. В края на краищата свободата е да правите всичко, което не накърнява правата на другите.
3. Затова тренирайте ръцете си не 1 път седмично, а 2 пъти. На вас ви е необходимо два пъти седмично да напомпате хранителна кръв в ръцете си. Три пъти седмично пък е много уморяващо не за ръцете, а за психиката. Нали тя отказва първа. Ще ви дам моя програма, която увеличи обиколката на ръцете ми от 44,5 на 47 см.
Програмата ми се базираше на следното разделение на тренировките:

ПОНЕДЕЛНИК И ЧЕТВЪРТЪК - бицепс и трицепс.
ВТОРНИК И ПЕТЪК -останалите групи в 5 тежки серии.

Това, което правех в понеделник и четвъртък, беше:
• Сгъване за бицепс с един дъмбел, 1 х 12 за всяка ръка. Целта е разгрявката за бицепси с тежка щанга (70 кг) читинг 5x6.
• Сгъване за бицепси с обратен (надхват) хват. 5x6. Никога не съм вярвал, че това упражнение е само за предмишници. То доста издува най-долната част на бицепса ви и той става като плътна тухла. Сгъване за бицепси с тесен 15 см хват 3-5х6.
• Разгъване за трицепси от лег с щанга на хваната с противоположния хват(надхват) 5х6.
• От лег повдигане от гърдите нагоре с 10 см хват 5 х 6.

Добре е тази система да се заимства от трениращи със стаж от 2 години нагоре. Опитайте 4 тренировки и променете, ако ви е трудно, с 50 % натоварването. Не играйте, както пише днес по западните списания, от всичките упражнения само по 2 серии. Звездите забравят или се правят на ударени, че след като са на велико анаболно ниво, дори и да имитират упражненията, ще имат някакъв резултат. Ние сме маниаци, но не звезди на Уидър. Ние дори не можем да си позволим 1 кг банани на ден, защото трябва да си позволим 300 500 г. месо преди това. А може ли тогава да си позволим нещо? Да, 50 см бичмета, макар и груби, макар и по-бавно и трудно.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.18326282501221 Seconds