Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Крака за дами
Повечето жени искат да придобият оформени стройни крака с изваяна мускулатура
Няма нищо по-добро, по-секси от хубавите крака. Генетичното наследство до голяма степен да определи начина, по който те да изглеждат, но методиките за трениране на краката могат драматично да променят крайните резултати.
Главното безпокойство, което съм чувала жените да изразяват, е, че не искат ‘”обемни" крака. Нека  бъде кристално ясна по този въпрос: има много малко жени, които могат естествено да качат маса в областта на краката си. Вижте професионалните културистки, които се опитват да го постигнат с години. Жените, тъй като нямат тестостерона на мъжете, трудно биха качили маса.Повечето жени искат да придобият оформени стройни крака с изваяна мускулатура. Има много начини да започнеш, но няма лесен път. Случвало ли ти се е да загледаш стегната жена в залата и да си помислиш: Какво хубаво тяло. Сигурно дори не й се налага да тренира.? Опитай пак! Прекарала съм 11 години и твърде много часове, за да ги броя, тренирайки за крака. И все още не съм доволна от постигнатото.

Промоция - добавки


В общи линии краката ми изглеждаха по един и същи начин година след година, въпреки усърдните тренировки. Едва когато започнах да тренирам спининг, забелязах някаква промяна. Едно от достойнствата на спининга е, че гори мазнините докато натоварва мускулите на краката. При моите тренировки аз променям интензивността докато тренирам различните мускулни групи. От квадрицепси до глутеуси и прасци, ако изпълняваш това, което ти се казва, ще правиш истинска тренировка за крака. Спинингът обаче е само половината от уравнението. Сериозните тренировки трябва да са част от всеки фитнес режим. Моят близък приятел и фитнес гуру Майк Тьо увеличи интензивността на тренировките ми за крака в края на 1999 г. Понякога ми се струва, че той стои до късно вечер, за да измисля нови и различни начини да ме тормози. Но постоянната смяна на упражненията и предизвикателството да ги изпълнявам поддържа интереса ми. Нека да си признаем - ако комплексите упражнения са скучни, няма да искаш да ги правиш. Аз мразя да тренирам сама и ако си като мен, може би ще предпочетеш да си намериш тренировъчен партньор със сходни цели. Това може да наклони везните в полза на успеха.
Тъй като са най-голямата мускулна група в тялото, денят за крака трябва да бъде с най-тежка програма в седмицата. Краката се нуждаят от сериозни тренировки. За да стимулираш промяна в тяхната мускулатура, трябва да стигнеш по-далеч, а не да се спреш на „изгарянето". Ако спреш на тази фаза, все едно си стигнала до вратата, но не си имала смелостта да почукаш. Трябва да мислиш отвъд „изгарянето", за да отбележиш резултат. Ако не го направиш, значи не принуждаваш тялото си да се приспособи към нещо ново. Моята тренировка за крака определено не е за разглезените и кръшкачите.
Шерил Нипър,  сп. Iron Man
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.19543099403381 Seconds