Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Детокси Ливър
Детокси Ливър
10.20 BGL
Купи

Snail Soap
Snail Soap
1.80 BGL
Купи

Explode Whey Protein
Explode Whey Protein
29.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Потник Explode
Потник Explode
10.00 BGL
6.00 BGL
Спестявате: 4.00 BGL
Купи
Explode Whey Protein
Explode Whey Protein
29.00 BGL
Купи
Explode Liquid L-carnitine 50ml
Explode Liquid L-carnitine 50ml
3.00 BGL
Купи
Културизъм – съвети
Как е? Усещате ли прилив на сила в мускулите? Ще става и по-добре, ако проявите воля и упоритост в тренировките. Но не забравяйте, че 50% от успеха ви е храната . Забранено ви е всичко сладко, мазно и тестено (защото тези храни водят до увеличаване само на мастната тъкан, но не и на мускулите). Наблегнете на белтъчините - мляко, извара, яйца (особено белтъците), риба , пилешко и телешко месо. И тъй като трябва все пак отнякъде да си набавяте калории, най-добре е това да става с овесени ядки, ориз, варени и печени картофи.
Много могат да ви помогнат препаратите за мускулна маса, както и аминокиселините - тези невероятни тухлички, които изграждат мускулните влакна. Ако имате проблеми с теглото, потърсете „Фет Бърнър" и „Л-Карнитин ", защото те разграждат мазнините за енергия.
А сега, тренировката!
1. Вдигане от лег
Колко вдигате от лег? Все още ли не сте успели да бутнете собственото си тегло 10 пъти? Не забравяйте, че постижението ви тук е показател за общата сила. Това не означава, обаче, че трябва да се изсилвате, да се контузвате или да изпълнявате нечисто движението. Така не лъжете никой друг, освен себе си. Тежестта трябва да се движи плавно и равномерно, да докосне леко гърдите в долната точка и да поеме пътя си нагоре без никаква засилка. Увеличавайте я постепенно, с 2,5-5 кг на тренировка. 3 серии по 8-10 повторения.


2. Чукчета
За горната част на перките и задно рамо. Чукчетата са любимо упражнение на много професионалисти, но овладяването им не е съвсем просто. Не е лошо 2-3 тренировки да ги упражнявате със съвсем малка тежест. Наклон, широк хват. Придърпвате щангата вертикално (а не към корема!). Кръстът трябва да е напълно изправен и дори вдлъбнат навътре и не трябва да участва в дърпащото движение. 3 серии по 8-10 повторения
3. Придърпване на щанга до брадичката
За рамо - по-точно, за средната му глава, която ви разширява оптически. Хватът е тесен, в горната точка щангата се задържа 2-3 секунди при стягане на мускулите. 3 серии по 8-10 повторения.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.13194990158081 Seconds