Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Лежанка

От Пол Варго, WNPF Тежкоатлет, Национален Шампион по Вдигане на Тежести от Лежанка

Веднъж изядох 18 сандвича Макдоналс за половин ден. Дори изяждах по шест Burger King Whoppers, голяма порция пържени картофи и шейк на едно сядане. Когато вляза в ресторант, управителят потреперва от страх. Но не искам да съм известен с хранителните си подвизи. Това, от което най-много се гордея е постижението ми на лежанка. Преди много години, това което започна като повдигане на егото се превърна в едно от най-добрите неща, които са ми се случвали. Когато бях в гимназията, вдигането на тежести беше нещо, с което да убивам времето. Не го приемах сериозно. Но под влиянието на двама мъже, единият културист, а другия тежкоатлет, моето хоби стана начин на живот.

Когато завърших гимназия, успешно вдигах над 100 килограма за по-малко от година тренировки с тежести. Докато започнах колежа през Септември същата година добавих още 7-8 килограма към това постижение. Нещата изглеждаха добре докато не се разболях от двойна пневмония. След десет дневен престой в болницата, тренировките ми спаднаха. За този кратък период изгубих 15 килограма трудно изградени мускули.

Веднъж щом излязох от болницата, апетитът ми се завърна с отмъщение. Започнах да ям все повече и повече и скоро апетитът бе извън контрол. Никога не се чувствах сит. Най-накрая, от McDonald's ме искаха за подвижна реклама на техните бургери. Също така, Subway близо до колежа ми имаше "всичко което искаш да изядеш" в Неделите. Изяждах четири или пет бургера и голяма чанта картофен чипс.

Не задоволявах само глада си; запълвах също дрехите си. Скоро достигнах тегло от 110 килограма. Достигнах го и продължих да на-пълнявам. В същност най-високото тегло беше от 127 килограма. Въпреки, че поемах много калории, нивата ми на енергия спаднаха и коремът ми изглеждаше така сякаш съм глътнал огромна възглавница. Изглеждах и се чувствах ужасно.

 

Някои от приятелите ми в колежа се занимаваха в залата за тренировки и не им беше трудно да ме убедят да започна да тренирам отново. В началото бях обект на присмех. Нямах нищо против. Продължих да упорствам. С течение на времето някои от приятелите се отказаха и нови започнаха. Момчетата, които ме караха да тренирам най-упорито изчезнаха най-скоро. Едно момче в частност, беше много отдаден на тренировките. Той завърши като беше тренирал много години. Започнахме да тренираме заедно и станахме добри приятели. Отивахме в залата с боен дух, а я напускахме с дълбоко чувство на успокоение. Може би това беше умората.

 

Докато вдигах 193 килограма, някой спомена в залата вълшебната дума: състезание. Той ми даде името на точно определено състезание за вдигане на тежести. Заинтригуван, аз взех участие в състезанието. В първата ми среща от този род в живота ми, се състезавах в "първичен" (без специална риза). Бях класиран на четвърто място от шест състезатели. Между приятелите си, ние наричаме заелия второ място загубилия първото място. Така че може да си представите как се чувствах четвърти. Както и да е, на следващото състезание, успешно вдигнах 205 килограма. Сега много могат да се похвалят, че вдигат толкова, но всъщност само едно елитно малцинство може да го прави всеки ден.

 

Да можеш да вдигаш 205 беше голяма реклама. Но с това постижение дойдоха злонамерените нападки и клюките. Пиех ли от "сока"? използвах ли забранен допинг повишаващ резултатите? Това ме вбесяваше. Никога не съм вземал стероиди през живота си и никога не съм планирал да го правя. Всичките ми постижения във вдигането на тежести са резултат от упоритата ми работа и отдаденост.

 

С течение на времето, ставах все по-силен. Тренировките станаха по-сериозни и започнах да плануван приемане на добавки. Започнах да използвам хранителните добавки на Universal Nutrition, защото човекът в GNC каза, че са качествени продукти. Планът ми включваше продукти като A.M.P., Natural Sterol Complex, Amino Tech, и Animal Рак. Нека ви кажа, резултатите бяха страхотни. С тези добавки на световно ниво, достигнах новата си цел, 227 килограма.

С повече опит на лежанката, влязох в годишния шампионат по вдигане на тежести от легнало положение, който се проведе в Ню Касъл, Пенсилвания. Беше местен парад на тестостерона. Аз започнах с 205, последвани от 215. С постижение от 215 опитах следващата тежест: 227. Заковах я! Вдигането на 227 килограма отбеляза нов етап за мен. Накара ме да осъзная, че няма невъзможни неща. Два месеца по-късно, в Аштабула, Охайо, успешно вдигнах 239 килограма в "Y" състезанието на лежанка.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.2514488697052 Seconds