Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Боралин- 5
Боралин- 5
28.80 BGL
Купи

Explode L-Glutamine
Explode L-Glutamine
19.00 BGL
Купи

Creatine Ethyl Ester Malate
Creatine Ethyl Ester Malate
25.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Creatine Monohydrate Pure 500gr
Creatine Monohydrate Pure 500gr
26.00 BGL
Купи
Шейкър Explode 600мл
Шейкър Explode 600мл
7.00 BGL
Купи
Snail gel + Q10
Snail gel + Q10
24.00 BGL
Купи
Лека атлетика за деца
 лека атлетикаВ нашето семейство обичаме спорта. Обичаме да го практикуваме, а не само да му се наслаждаваме на телевизионния екран. Аз имам даже и такава реплика:  „ Спортът е да се практикува, а не да са гледа”.  Знам, че мнозина не споделят това мое мнение, но не това е важното в момента.
Започнах този материал така, не за да ви занимавам с интересите на семейството си, а защото исках да поясня какво ме мотивира да посетим със сина ми тренировки по лека атлетика.

Вечерта гледахме телевизия и поради факта, че нямаше нищо интересно, гледането беше в стил АЛФ – по 2-3 сек. на канал. Така преминахме и през канала на EUROSPORT, даваха състезания по лека атлетика и по-точно спринт 100 метра. По-запознатите знаят, че това е една от най-вълнуващите лекоатлетически дисциплини и поради този факт престанах да „цъкам” и се загледах.
Синът ми, учудващо за мен (все пак е на 7), прояви голям интерес. Беше доста съпричастен и дори спорехме кой ще победи. Разбира се, неговите пристрастия бяха на случаен принцип, докато аз все пак поназнайвах нещо и спечелих повечето облози (изненадите никога не са изключени :) ).
И понеже никой не обича да губи, той обяви, че ако се надбягваме, той ще победи.
То на мен толкова ми трябва и на другия ден се озовахме на поляната.
Почнаха сериите:
- той срещу майка си;
- той срещу мен;
- той срещу двамата и т.н
Интересно за мен се оказа, че за годините си бяга бързо, макар недостатъчно, за да ме победи, поне засега. Поразмислих се, но пък се и сетих за приказката с гарджето и лястовицата. Навярно всеки я знае: то нашето си е най-добро, най-умно, в случая най-бързо.
Реших, че е най-добре да проверя съжденията си за бързото бягане, като го заведа при професионалист. И започнахме „дирене” , аз обикновено използвам чичко Гугъл. Така попаднах на сайта на Ивет Лалова - Спринт Академи.

 

лека атлетика за деца


Почнах да чета и видях много въпроси от типа:

Здравейте, дъщеря ми е на 10 години и бие на бягане всичките си съученици от 4-те класове в училище. Детето има желание да я запиша на тренировки и в тази връзка бих желал да Ви запитам къде се намирате, за да проверите има ли наистина талант в бягането, или това е просто едно детско хрумване.
Благодаря. Поздрави!


Здравейте, синът ми е на 5 г. и половина и много обича да тича. Зимата има дори твърде много енергия за изразходване :) Много бихме искали да го запишем на лека атлетика, но не знам дали приемате деца на неговата възраст. Същите ли са часовете и за по-малките?
Благодаря!

И много подобни.
Поуспокоих се: не съм само аз, който си мисли, че детето му бяга бързо. Та набрах телефона и се уговорихме за първа среща.
Проведохме и първата тренировка (тя е безплатна и неангажираща ), така всяко дете или евентуално родител може да вземе решението дали да се продължи с този спорт.
В случая думата имаше синът ми. Той реши да продължи. Как взе това решение, сам си знае. Не сметнах за нужно да го питам.
И така всяка седмица по 2-3 пъти сме на стадион „Васил Левски”. Детето се забавлява и мери сили с връстници. А ние се радваме, че развива своята бързина и постепенно става по- координиран в беговите движения.
Има още много да учи, но затова и ще продължаваме да ходим.

И ако се питате защо споделям всичко това, ще ви кажа. Написах този материал, защото не ми харесва, че виждам много деца, чиито единствени вълнения са свързани с екран, било на телевизор, таблет или компютър. Надявам се да съм събудил нечий родителски интерес и няколко деца да поемат към лекоатлетическата писта или пък към друг спорт. Това определено ще ми донесе удовлетворение.
Тези, за които атлетика е вариант, могат да придобият информация на:

http://ivetlalovateam.com/   

или тел:  0988962929  
                 0888986567 
Екатерина Тошева  /ст. треньор/  
                 0878145768 
Велина Данова  /пом. треньор/

 

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.16549801826477 Seconds