Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Amino Caps
Amino Caps
45.00 BGL
Купи

6 Pro
6 Pro
112.00 BGL
Купи

Explode Silver Pro 5 кг
Explode Silver Pro 5 кг
278.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Rhodosorb-FARER 100 gr.
Rhodosorb-FARER 100 gr.
3.60 BGL
Купи
Creatine Monohydrate Pure
Creatine Monohydrate Pure
11.00 BGL
Купи
Пакет DETOX
Пакет DETOX
72.80 BGL
57.80 BGL
Спестявате: 15.00 BGL
Купи
Момиче, скрий си коремчето, защото след няколко години няма да е секси!
Може да е странно, мъж да каже на жена да се облече, но ей на казвам го. Вече е септември и температурите малко или много паднаха. Време е да се помисли за дрехи, които да крият кръста. Няма да се впускам в подробности за вредата която си нанасят жените върху яйчниците, бъбреците и кръста, това го има във всяка статия. Аз ще дам още една причина: Натрупването на мазнини по преохладените области!
Когато преди години карах курса за инструктор по културизъм доц. Владо Боянов ни зададе един много лесен въпрос, на който никой не можа да отговори : "Защо не плуват културистите?". Да, защо, нали е едно много сериозно аеробно натоварване и развива голям гръден кош? Отговора е разликата на телесната температура и температурата на околната среда. Всяка по-голяма разлика (а 10-12 градуса не са малко) дава сигнал на тялото да вземе предпазни мерки, а именно да се удебели кожата и да се натрупат подкожни мазнини като предпазен буфер, на най-изложените на ниски температури. места. А най-лошото е че тези мазнини тялото ги приема не като запаси на хранителни вещества, а като "живото поддържащи", сиреч ще ги свали последни, защото те имат предпазваща здравето функция. А това се учи още в осми клас - мазнините освен резервни хранителни вещества, са също така и "буфер" за вътрешните органи предпазващ от сътресения, служат и за изолация на тялото и запазване на телесната температура.
Какво мислите, дрехите ли се правят по тялото или тялото се оформя според дрехите? Модата в последните години е с много ниски талии и резултатите се виждат по формата на женското тяло, сега навсякъде се виждат стърчащи "паласки". Преди десет години ме питаха: "Как да сваля това" и си опипваха краката и дупето, а сега на същия въпрос си дърпат "любовните дръжки".
Темички за размисъл - защо в толите страни хората са с "по-тънки" кожи и по-малък е процента със наднормено тегло? Животните в студените области са с повече мазнина от тези в по умерените и топлите? Защо неопреновите колани за сваляне на килограми са толкова популярни? Защо там, където е колана на панталона, е най-тънка кожата? Защо няма релефни плувци маратонци, както е при маратонците бегачи? Не ми се мислят още въпроси...
Обличайте топли дрешките и не го мислете повече!
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.27371287345886 Seconds