Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Мускули и Фитнес - Декември 2008
Мускули и Фитнес - Декември 2008 

Новият брой на списание „Мускули и Фитнес” излиза на 02 декември 2008 отново на 150 страници плюс специалното приложение HARD FLEX с пълен репортаж от последната Мр. Олимпия 2008 на цели 20 страници + Мис Олимпия, Фитнес Олимпия и Фигура Олимпия – цялото шоу от Орлеанс Арена в Лас Вегас в новия брой на списанието.
 В броя ще намерите още: За тези, които са решили да покачват чиста мускулна маса през тази зима е новата 8 седмична програма в темата на броя: Голям и Оформен за 8 седмици. Как са тренирани и тренират до днес едни от най-невероятните гърди в българския културизъм –Иван Милков-Киборга разкрива тайните на своята тренировка. Световният и Европейско шампион Христомир Христов и неговата сянка Атанас Георгиев разказват за подготовката за световното първенство и много други неща.

Лъвовете през зимата –една статия, която показва, че културизма няма граници във възрастта и никога не е късно да започнете да спортувате. Емоционалният разказ на Тихомир Трифонов „Моята ваканция с Крис Кормие”. Откровеният разказ на Лъчо за това какво остава зад кадър в Българският Сървайвър в статията „Добре дошли в българският Сървайвър”. Мръсната дузина на Густаво Бадел помогнала му да се превърне в постоянен претендент за титлата Мр. Олимпия. FREESTYLING навлиза и в културизма.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.1516227722168 Seconds