Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Мускули и Фитнес - Историята на Добри Делев
 Добри Делев

Новият брой на списание „Мускули и Фитнес” излиза на 15 август с най-новото си предизвикателство към всички фитнес инструктори

Мускули и Фитнес СТАРТИРА СВОЯТА НОВА РУБРИКА „ФИТНЕС ИНСТРУКТОР ВG”. В тази рубрика предоставяме нашите страници на всички инструктори в страната като ги каним да опишат някой случай от своята практика при, който са имали успех. Моля не чакайте втора покана, а влезте в рубриката сега! Тук могат да пишат и клиенти, които са ползвали фитнес инструктор и са доволни или недоволни от него! Нека истината излезе върху страниците на най-якото списание в България! Разкажете вашата история, споделете вашите грешки или успехи и така ще помогнете на другите! Страниците са ваши!!! Моля изпращайте вашите материали и дигитални снимки на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

Освен това с броя ще намерите решение на 6-те най-големи хранителни проблеми.
Плюс програми за покачване на много мускули
Секретите на яките рамене
Откровен разговор с Владимир Арабаджиев : Първият български пилот с шансове да кара във Формула 1 споделя, че няма пилот въ Формулата, който да не тренира усилено във фитнес.
Историята на Добри Делев участвал и спечелил престижният турнир Мр. Титан в Лондон и участвал в печеливша фотосесия след това.
Тайната на мотивацията за вашите мускули.

Големият гръб на Георги Славов


В рубриката светът на големия паурлифтинг е представена зашеметяващата диета на Майк Волф и неговите постижения.
В рубриката на прицел ще прочетете изповедта на бившия генерален секретар на федерацията по културизъм Румен Николов-Биджи, който споделя, че за тази длъжност трябва да си идиотоустойчив!
Състезанията, които са представени това са: Гала вечер на свободните двубои във Свети Влас и новото издание на Xventure Race Bulgaria.
Новият брой на списание „Мускули и Фитнес” излиза на 15 август с втора серия на новото предизвикателство направи по- добра фигура и спечели специалната награда.
За да докаже успеха от тренировъчните и хранителни програми публикувани на страниците на изданието списание „Мускули и Фитнес” дава награда за тези, които подобрят фигурите си – така наградите стават две – по-добра фигура и премията за победител!!!

ВКЛЮЧИ СЕ В 12 СЕДМИЧНОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО:
НА СПИСАНИЕ „МУСКУЛИ И ФИТНЕС” ЗА ПОСТИГАНЕ НА ПО-ДОБРА ФИГУРА - ПРОГРАМА “ТВЪРДИ КАТО СКАЛА МУСКУЛИ”
Влез в най-добрата форма на живота си с новата изграждаща мускули, изгаряща мазнини тренировъчна и хранителна програма. Готов ли сте драматично да трансформирате физиките си за много кратък период - три месеца и да бъдете твърди като скала?
Започни пътешествието към новата си физика с втората фаза от тази прогресивна програма с броя за месец септември, който е в продажба от 15 август 2008.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.16753602027893 Seconds