Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Мускули от кошера

По редовните ни читатели сигурно вече са забелязали, че скоро публикувахме няколко статии,  свързани с меда и други пчелни продукти. Тази информация ви я предоставихме с определена цел.

В редовете по - долу ще ви споделя мой опит в комбинирането на манов мед и цветен прашец. Винаги, когато съм предлагал на някого да пробва комбинацията, веднага са възниквали въпроси: Какво е цветен прашец? С какво мановият мед е по - различен и не мога ли да го заменя с обикновен, защото дядо на село има кошери? За да изпреваря тези въпроси и да можете да получите максимално точна информация относно тези два продукта, помолих екип на Фитнес БГ да ви подготви изчерпателни материали за мановия мед и цветния прашец.

И така, защо манов мед и цветен прашец.

Преди години ми се наложи да пребивавам по - дълго в един наш черноморски град ( от по -малките), животът на морето, както знаете, е по - интензивен и след известно време започнах да изпитвам тягостна умора. Съчетанието от постоянно недоспиване,  слънце и професионални ангажименти каза своята дума. А добавките, които носех със себе си, вече свършиха. Бях изправен пред избора да спра тренировките, като по този начин дам на тялото възможност да се възстанови или да намеря начин да попълня „шкафчето със суплементите”. По това време на малко места в България продаваха хранителни  добавки и не беше толкова лесно да си набавиш необходимото, както е сега.

Тренировките не ми се спираха и докато обмислях как и кога да пътувам до София, намерих решение на проблема или по - скоро решението намери мен .

Докато се разхождах в друг малък морски град, един търговец на мед предложи да ми продаде от стоката си . Тъй като просто си губех времето, реших да поприказвам с него и го попитах според него медът ще реши ли проблема, обясненията за който сведох до разбираемо за човека ниво. Тогава той предложи да пробвам комбинацията манов  мед с  цветен прашец. Обясни ми, че е най- подходящо според него е да смеся 100 грама прашец с 400 грама манов мед. Тогава не бях наясно нито с един от продуктите и затова заразпитвах за разликите между видовете мед, предимствата на  мановия  мед, ползите от  цветния прашец и други факти, свързани с меда. Продавачът се оказа не само компетентен, но и словоохотлив човек и се постара да ми обясни подробно всичко. От информацията, която получих,  реших да пробвам препоръчаната комбинация. След третия ден на прием действието й се прояви. Вече се чувствах много по - добре. Нямаше умора,  а това се дължеше на два съвсем натурални продукта! Изненадата ми беше голяма, но това се случваше и с всеки, с когото по - късно споделях своя опит. Много от хората бяха професионални спортисти и подхождаха с голямо недоверие, но по - късно изказваха своето възхищение от въздействието на „ вълшебния микс”

И така, рецептата;

400 грама манов мед се смесват със 100 грама цветен прашец.  По информация на медаря от морския град е важно цветният прашец да се съхранява до смесването в хладилник. Затова се снабдете с продуктите от сигурен източник, за да е мановият мед манов, а всички свойства и вещества  на цветния прашец да са налице.

Тези, които желаят да повишат мускулната си маса, да приемат 3 пъти на ден по една супена лъжица, а тези, които търсят само ефект на възстановяване, да приемат само една лъжица сутрин на гладно. Преди всеки прием разбърквайте добре до получаване на еднородна смес, защото цветният прашец има свойството да изплува отгоре. След известен брой разбърквания той ще се разтвори в меда .

 Може и да се съмнявате, но това е една напълно безвредна комбинация и нищо не ви пречи да пробвате. Аз съм сигурен, че скоро много от вас  ще са ми благодарни.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.18586897850037 Seconds