Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Негативните повторения в тренировка за трицепс
Искам да опитам негативните повторения в моята тренировка за трицепс. Какво е вашето мнение относно най-доброто упражнение за тази цел".
Джей Максоли, Бризбейни, Австралия

ОТГОВОР /Дориян Йейтс/: За трицепс аз изпълнявам отрицателни повторения - всяка втора тренировка. Когато се изморя напълно, аз правя само едно или две повторения - отрицателни - в края на една серия на само едно упражнение. Ако нямаш тренировъчен стаж поне 2 години и то постоянна и прогресивна тренировка - мисля, че отрицателните повторения не са необходими. По време на изпълненията на отрицателните повторения безопасността е по-важна от нормалната за другите серии. Ще ви предложа натискане на ръцете на скрипец като най-доброто упражнение за изпълняване на отрицателните повторения за трицепс.

Използването на машини за отрицателните повторения предотвратява някои от опасностите за контузии, скрити в упражнения като: „от лег повдигане на щанга с тесен хват" и „френско вдигане от лег". Когато планирате да правите отрицателни повторения в това упражнение, първо вдигайте до фалит и тогава вашият партньор да ви помогне да направите едно, две форсирани повторения. Когато свършите вашите форсирани повторения, нека партньорът ви да ви помогне да повдигнете тежестта, ръцете изпънати до средна позиция. После без помощ бавно отпускате ръцете, но се съпротивлявате на тежестта, доколкото можете, до първоначалната стартова позиция - това представлява негативната фаза на повторението. Предлагам ви да правите само 2 отрицателни повторения в края на една главна серия. Ако можете повече, тогава трябва да прибавите още тежест!
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.19900798797607 Seconds