Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Пакет DETOX
Пакет DETOX
72.80 BGL
57.80 BGL
Спестявате: 15.00 BGL
Купи

NOS
NOS
35.00 BGL
Купи

Amino Caps
Amino Caps
45.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Testopower
Testopower
35.00 BGL
Купи
Ecdy-Steel
Ecdy-Steel
36.00 BGL
Купи
Сълзи от охлюв
Сълзи от охлюв
5.90 BGL
Купи
Нещо се обърка – не драматизирайте
Съвети от Ниа Шaнкс - персонален фитнес треньор
Ниа Шанкс се стреми да помага на дамите да изградят стройна фигура, без да спазват мъчителни диети. Един от нейните съвети към всички жени е: „Не гледайте на храната като на враг, защото не е.”  Определено е на мнение, че жените не бива да се страхуват от тренировките с тежести. Те са нужни на дамите не само заради добрият външен вид, а и за да могат да се справят с много ситуации в живота. Носенето на пазарските торби, например.
Ниа Шанкс знае, че и най-добрият хранителен план може да се провали по някаква причина, че най-строгият спортен режим да се обърка. Според нея трениращите в такъв момент реагират различно и имат свои „аварийни” варианти на действие, но един от тях е твърде неблагоприятен.

Човекът се чувства виновен, разкайва се за слабостта си, губи вяра в себе си и по този начин влошава още повече нещата. Понякога едно малко нарушение води до по-голямо. Например, колегите от офиса са ви поканили на пица и вместо да изядете донесената от къщи храна, която сте приготвили според плана, хапвате парче от „проклетата пица”. После, смятайки, че така или иначе вече сте в нарушение, решавате да пропуснете тренировката. Нищо чудно да си позволите и един следобеден хамбургер, щом мислите, че едно нарушение срива целия ви добре обмислен план.
Ясно е, че подобен подход на „разкайващ се грешник” не води до нищо добро. Затова Ниа съветва да се приеме инцидентното нарушение като реалност и да се мисли как да се поправят нещата, без да се драматизира нищо.
Ако сте пропуснали една, две тренировки, та даже и целия месец, това вече се е случило. Приемете го. Почнете от там, където сте спрели.
Фитнес специалистката добре знае, че е по-лесно това да се каже, отколкото да се направи, независимо дали става дума за храненето или тренировките. Тя съветва да се започне с избора на полезни хранителни продукти, връщане във фитнес залата или започване на тренировки вкъщи. Ако се следва конкретна тренировъчна програма, да се продължи – повтаря се тренировъчния план от предходната седмица, за да се навлезе в нужния ритъм и се продължава напред по плана.
Ниа смята, че човек не бива да бъде прекалено строг към себе си, когато нещо в плана му се обърка. Според нея е важно да имаме план как да се върнем максимално бързо към планираното преди инцидентното нарушение.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.16322088241577 Seconds