Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Осем проверени начина да прибавите суха мускулна маса

Винс Дел Монте (Vince Del Monte )
Истината е в това, че неправилното хранене проваля вашите опити да наберете суха мускулна маса. Ако искате, опитайте да се пригодите към тези осем проверени начина за постигане на вашата цел. Това са осем секрета да наберете маса и да не затлъстеете!
Всичко опира до това, че за да се натрупа мускулна маса, ние сме длъжни да ядем. Надявам се, вие да сте съгласни с това, иначе просто няма да се получи.
Ако вие тренирате, без да ползвате препарати, няма да можете да качите тегло или съществено да увеличите мускулатурата си без употребата на достатъчно количество качествени калории, способни да обезпечат хипертрофните процеси, тоест мускулен ръст.
Няма да се сдобиете с увеличение на мускулите без достатъчно качествени калории и толкова!

И обратното, ако вие не се храните добре, рискувате да загубите мускулна маса. И няма значение колко усърдно ще тренирате!
Не е нужно да сте Шерлок Холмс, за да сте наясно, че колкото повече ядете, толкова по бързо набирате тегло и толкова по-бързо растете. Но така ли е?
Не съвсем.
Неправилното хранене пречи на вашите опити да качвате тегло – това е съвсем истина. Но съществува голяма разлика между понятията „набиране на общо тегло” и „набиране на мускулна маса”. А ние се стремим към увеличение на теглото за сметка на мускулна маса, а не към баналния прираст на общото тегло/
Ето ние настъпихме любимия ми мазол...
Момчета, които се стремят да качат килограми за сметка на ядене на всичко възможно, се примиряват и с прекаленото увеличаване на на обема на мазнините с надеждата да стимулират и допълнителен мускулен ръст.
Тази тактика не работи.
Необходимо е да се разбере, че когато става дума за набор на мускулна маса, потенциалът на вашия организъм е ограничен. А неговите способности да увеличава мастната тъкан, за съжаление, са големи. Възможностите на човешкия организъм за нарастване на мускулната маса са и много индивидуални. Те зависят от това, колко белтък може да синтезира вашият организъм, а върху това на свой ред влияе нивото на тестостерона, степента на неговото повишение на фона на стреса, чувствителността на тъканите и генетичната предразположеност на вашите мускулни влакна да растат. И още множество фактори!
А сега да разгледаме 8-те секрета, които помагат да се набере суха мускулна маса и да се увеличи дневния порцион, при това вие да не се превръщате в затлъстели хора.

1. Удвояваме количеството
Ако вие не набирате тегло, решението идва от само себе си – на организма трябва да се дават повече калории. Как да се вдигнат калориите? Удвоявайки порциона! Например ако досега сте яли за обяд едни пилешки гърди, сега ще ви се наложи да изядете 2 броя.
Пекли сте в тостера 1 филия хляб за закуска – стават вече две.
При всяка възможност яжте два пъти повече от това, към което сте привикнали и ще удвоите енергийната ценност на порциона. Не се изискват повече усилия, а повече продукти.
 
2. Фокусирайте се върху времетов което приемате храна
 Следващото важно нещо е да не се отвличате през деня и да имате големи периоди без ядене. Трябва да ядете на всеки 2-3 час, това е оптималният избор, ако наистина не ви достигат калориите. Забравяте да ядете – има таймери, будилници.
Внимавайте със закуската. Длъжни сте да зареждате своето тяло с качествени калории 15 минути след събуждането. Не позволявайте на организма си да използва собствените си тъкани като източник на енергия.

Следва

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.15059590339661 Seconds